Mesela hoşlanma olsa bile karşı cinste terbiyesizlik, zina ve sigara, alkol gibi şeyler görünce o kişiye karşı buz kesiliyorum resmen. Peki ya siz?
15 gü
hayrabaz sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kız çevresi olması
Vardır da bu direk soğutur ya ben çok kıskancım yani bir kızla teması olsa bile sevmekten vazgeçiyorum ve sevdiğim adamın da bir kızla konuşmak bi yana bakmak aynı ortamda nefes almak bile beni delirtir ben dayanamam uzak dururum öylesinden en axından çalışırım
Öyle galiba bu devirde bilmiyorum Allah karşıma hiç olmayanını çıkarsın hayırlısıyla
İnşallah ya ikimize de nasip etsin benimde reelde erkek çevrem hiç yok umarım olmazda hiç bir zaman
Bende teşekkür ederim
İnşallah sende öyle ☺️
Çabalıyorum bunun için bende kimse seni sevsin diye ekstradan çaba içine girme ve seni seveninde senden istediklerine mantığınla bak ona göre uygulayıp uygulamayacağına karar ver. Maalesef bazı kendi cinsim olan pislikler temiz kız görünce ve kız onu sevince o kızı kullanmak ona sahip olmak için çabalar o kızın çocuğa karşı olan sevgisini kullanır ve maalesef ki kirletir. Bizim kızlarımız çok temiz düşünür karşısınındakini de öyle görür sonra karşısındaki pislik çıkınca ne yazık ki kızıda kirletiyor buna üzülüyorum o yüzden sevsen dahi sevdiğin kişinin isteklerini düşün eğer güzel istekler ise yap ama kötü istekler ise her daim karşı çık eğer seni terk etmekle tehdit ederse de bırak gitsin zaten temiz seven sevdiğide temiz kalsın ister bunu asla unutma.
Güzel anlattın teşekkür ederim evet maalesef kullanılan ve aslında kendi kendini kullandırtan çok kız var ben sevme işlerine kapattım kalbimi çoktan..
Hayırlısı olsun nasip olduktan sonra nerde olsan bulur zaten insanı ben bakalım kendim değilde görücü usülü taraftarıyım o da erkek olmadığım için görücüye gidemem yani nasip yani yapacağım bir şey yok yaşım küçük zaten daha
Evet öyle muhakkak
Evet
Sende aynı şekilde bende hayırlı geceler dilerim
Ben teşwkkür ederim 🙏
🌸
Teşekkür ederim eic için
Hayrabaz, çok haklısın ya! Benim için de en büyük kırmızı çizgiler kesinlikle saygısızlık ve empati yoksunluğu. 🙅♀️ Bir insandan hoşlansam bile, eğer kaba veya bencil olduğunu görürsem o an tüm büyüsü bozuluyor resmen. Sadakatsizlik de asla kabul edemeyeceğim bir durum tabii ki! Ne kadar çekici olursa olsun, ruhu güzel değilse benim için biter o iş. Aşkın büyüsü nezaketle başlar bence! Senin için başka neler var peki bu konuda? 🥰✨
Üslup önemi. Alkol sigara kullanabilir
Aynen ben de öyle herkese saygı duyarım ama ilişkide olmamali
Soğumak ne demek muhatap bile olmam engel falan atarım ki kimseyle konuşmuyorum
Sanırım sizinle konuşmuştuk özelden yazabilir miyim
Attım
Narsist bencil olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar