İster arkadaş, ister akraba, ister flört ya da hoşlandığın biri. Böyle bir insanla yakın olabilir misin?

İster arkadaş, ister akraba, ister flört ya da hoşlandığın biri. Böyle bir insanla yakın olabilir misin?

Hayır ben uzaklaşmam yani karşı cins olabilir önemli olan o kızın nasıl tepki verdiği yani kendisi istiyorsa sürekli karşı cins ile arkadaş oluyorsa o zaman sorun olabilirdi yani aşırı samimi oluyorsa. ama bunun dışında istemediği halde sürekli karşı cins onu rahatsız ediyorsa ya da konuşmak istiyorsa sorun etmem hatta o kadar karaktersizin için de ben pırlanta gibi parlayacağım için daha güzel olur :D birde bir kişiyi tanımadan sadece sosyal medyasına ekli olanlarla ya da etrafında ki kişilere bakarak yargılamak da pek doğru değil önemli olan bence samimiyet kurduğu kişilere odaklanmak gerçek hayatta yine herkesin kendi tercihi
Etrafında olmasını bi yana bıraktım. Bak buralarda dolaşma, buralar it sürüsü kaynıyor biri olmasa biri fırsat kollayacak, sen bişey yapmayacak olsan da dalaşacaklar, hırlayacaklar. Görüyorum biliyorum uzak dur, uzaktan geç biri sana hırlarsa ben bunu kaldıramam. O yüzden lütfen beni dinle oralarda olma, uğraşma, fırsat verme itlere. Dedim. Sonuç ne olmuştur tahmin et bakalım.
Evet uzaklaşırım.. Mesafemi koyarım.. Benim olan benimdir.. Benden başkası olamaz etrafında.. Böyle şeylerden hoşlanan erkekler tam manasıyla pisliktir kesinlikle..

görselde bir gömme söz konusu kanımca
politik bir cevap bu jnjnj
Cevap
14Cevap
Hayır uzaklaşmam ilgi odağım olan kişi karşımdaki insan olur çevresinden banane.
Etrafındaki insanlardan ziyade onun duruşu önemlidir benim için.. Hepimizin çevresinde insanlar var. Asosyal olmamız gerekmiyor birilerini memnun etmek için. Keyifli geceler..
Sevmem öyle şeyleri.. 😄
Ne yani, sen hemcinslerine sinek mi dedin.. 😂
Yok yok.. Kadınlar sinektir dedin, kes.. 😄
Kadın kavgası başlasın.. 😂
Ben sana oynarım valla.. Kesin sen gebertirsin hepsini.. 😂😅
Yani onlar sinek, sen arısın öyle mi.. 😄
Oo hakarett.. 😄
Yoo sen direkt dedin ki; ben hariç sevdiğimin etrafındakiler sinek.. 😂
Görselde yazıyor işte.. 😂
Erkeklere pislik dedin, orası okey.. Etrafındakilere de sinek dedin işte.. 😅
Erkekleri anladım, kıvırma.. Sineklere geri dönelim.. 😅
Kavga çıkmadı ki atraksiyon olsun.
😄
Hodri meydann.. 😄
Çevresindeki insanlar değilde onun tavırlarına, davranışlarına bakarım. Herkesle muhatap olan bir insan asla muhatabım olamaz.
etrafında çok insan olan birisinden uzaklaşırım
bana zaman ayıramaz.. ya da beni ertelerse üzülmekten daha iyi.
Etrafında fazlaca karşı cins olan tarafı alayım ben 😂
Benim gözüm sadece sana açık 😂
Gözbebeğim sensin 😂
Ben ne karıştıracağım Allah bal karıştırmış yaratırken 😂
Karışmam ama benden fazla kimseye ilgi göstermesini de istemem
Ben karışmam ben benle olan ilişkisine bakarım
Tek amaçları yatağa atmak olan tipler bi tanesi bu soruda hatta🤣kaç kişiyle sanal seks yapmışlar sorularına gelen yorumlara bakarsan az çok anlarsın 🤣etrafı çok olanın yediği b*k çok olur 🤣
Yeni avı sensin sanırım 🤣
Çok iyi bende yararlanırım kızları paslarız birbirmize
Karşı cinsle çok fazla zaman geçiriyor, mıçmıç ilişki içine giriyor , kardeşim ayağına yatıyorsa yemezler derim... Kardeşim ayağına neler yapıldığını gördük biz. Direkt uzaklaşır kendi haline bırakırım
Benimde etrafimda fazla karsi cins var sorun mu bu yani diger kizlar icin
hayır etrafındakiler değil o kişi önemli benim için
Bir insanın etrafı çok kalabalık olursa pek samimiyet kurmuyorum.
evet uzaklaşırım sevmem
Çok rahatsız olurum
Bu neden engel olsun ki...
Yaklaşmam ki uzaklaşıyım
Uzaklaşmasam da mesafemi koyarım...
Evet uzaklaşırım.
Evet, itici geliyor çünkü
Direkt insan olan yerden uzaklaşıyorum ben
Evet ben uzaklaşırım.
Evet kesınlıkle uzaklasırdım
Yoo ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?