İki senedir platonik aşık olduğum çocuğu sevgili yapınca unutmalı mıyım yoksa beklemeli miyim?

Geçen sene bi çocukla aynı sınıfa düştüm. Okulda tanınan popüler, kavgadan vs. kaçmayan bi tipti, grubu falan vardı ama keko değildi ve böyle diksiyonu vs. yerindeydi. Başlarda önyargılıydım, birkaç kez benle konuştu, merhaba vs. başladık konuşmaya, arkadaş olduk, zamanla ilerlettik. Daha ilk tanıştığımız dönem bana bulaşan çocukları dövmek istiyordu, sırf bu yüzden aylarca bi çocuğu aradı vs. En yakın kız arkadaşım bana onu sevdiğini söyledi, kızın adı x erkeğinki y olsun. Y bana dedi ki x beni mi seviyo vs. ben de evet dedim, aralarını yaptım. Ama ben de y'yi seviyordum o ara. Canım çok yandı ama anlatamadım, ben de seviyordum diyemedim ve yaptım. İlişkinin 3. kişisi gibiydim, ikisi de anlatırdı her şeyi vs. Bu sene sınıflar ayrıldı, y ile hala konuşuyorduk ama zamanla konuşma sıklığı azaldı, konuşunca da sadece naber, iyi, sen, bitti, hiçbir şey anlatmaz oldu vs. çocuk bulaşsa karışmadı. Geçen sene fiziksel aşırı yakındık, konuşurken durduk yere "elini uzat" derdi, öyle bakardı, tırnaklarıma vs. uğraşırdı, sürekli temas, yakındık yani. Bu sene hiçbiri yok. En son aylarca selam vermedik. Mesajla konuşuyorduk ama yüz yüze yok. Mesajlarda da ben yazıyordum sürekli. Bugün işte gördüm sevgili yapmış. Bu sefer kızı tanımıyorum. Ve 2 senedir platonik sevdiğim çocuğa karşı 2. bu acıyı yaşayışım. Herkes çocuk seni seviyo derken... Ve çocuk ilgileniyordu baya, son zamanlarda da iltifat ediyordu vs. inanmak istemiştim beni sevdiğine. Bugün anlık o tokadı gördüm, bacağım boşaldı, beynim, fikrim durdu bi an. 2 hafta sonra da önemli bi sınavım var. Napçam. Asıl zor olan şu, geçen sene kızı tanıyordum bu sene tanımıyorum, geçen sene y ile yakındım bu sene o yakınlığı kaybettim, geçen sene ilişkinin içindeydim ikisini de tanıdığım için, bu sene dışındayım, geçen sene y her şeyi anlatırdı birine açılmadan önce vs. bu sene yok. Çok kötüyüm ya. Ve bir karar vermem lazım. Ya unutucam (çalışıcam) ya da bekleyeceğim geçen seneki gibi. Okuldan mezun olcaz 20 gün vs. kaldı. Geçen mesajlaşırken arkadaşlığımız devam edecek vs. demiştik. Ki devam eder de zaten her türlü. Yardım edin. Unutmalı mıyım, beklemeli miyim. İkisi de zor. Beklemek zor, unutmak daha zor. Beklemeye veya unutmaya çalışırken onu sevgilisiyle izlemek daha da zor, her şey normalmiş gibi gülüp hayırlı olsun demek ayrı zor. Napıcam. Sizce. Tamamı, devamı?

İki senedir platonik aşık olduğum çocuğu sevgili yapınca unutmalı mıyım yoksa beklemeli miyim?