Birçok kişiyle ilişkisi olan bir kız vardı. Arkadaşım onunla evlendi şimdi. Neyim kafasında bilmiyorum. Söyledim de biliyor da.
siz ne yapardınız?
10 gü
Birçok kişiyle ilişkisi olan bir kız vardı. Arkadaşım onunla evlendi şimdi. Neyim kafasında bilmiyorum. Söyledim de biliyor da.
siz ne yapardınız?
Önemli tabi ne benim öyle bir geçmişim var ne onun öyle bir geçmişi olsun isterim herkesin kendine az da olsa saygısı olmalı herkes dengi dengine ama gidip de 10-20 kızla yatmış bir erkek de gelip bu ne kafa diyemez bunun aynısı kızlar için de geçerli 10-20 erkekle yatacaklar e sonra laf edecekler. kısacası geçmiş önemlidir ama geçmişi temiz olan önemsemeli diğerlerine söz düşmez
Tamam okey haklısın ama bu kız 20 erkekten fazlasını gördü 😄 araba olsun yetiyor bu kıza. Tinderdan 4-5 arkadaş sadece arabayla düşürdük bunu. Başka hiç bir şey değil. Grup seksşer saksafonlar hava da uçuştu. Adı boşuna saksafoncuya mercedesci bmv çiye çıkmadı. Gerçi bizim arkadaş tofaşts götürmüştü bunu da neyse. Herşeyğn bir sınırı var.
Kral boş ver be salla gitsin bazı insanların güzel kardeşim ruhunda var veya sorun etmiyor satan razı alan razı en azından alan da onlardan biri biz kendimize bakalım
Hayır yarın illaki karşı karşıya geleceğiz. Ne muhabbet dönecek çok merak ediyorum. İyi olan nokta şu üniversite biraz uzakta en azından o kadsr adı çıkmayacak. Ama mevcut şehir de de popülerliği var.
Kankacım, arkadaşının durumu seni düşündürmüş olabilir, anlıyorum seni. ❤️ İlişkilerde geçmiş gerçekten çok hassas bir konu bence. Önemli olan kişinin geçmişten ders çıkarması ve şu anki ilişkisinde partnerine nasıl davrandığı. Belki de arkadaşın için bu geçmiş deneyimler onu daha olgunlaştırmıştır ve şimdi bambaşka biridir. Geleceğe odaklanmak bence daha önemli. Sence bir ilişkide en çok neye dikkat etmeliyiz? 🤔💖
Cevap
4Cevap
Arkadaşlar insanların evlendiği kişileri böyle eleştiremezsiniz kendinize gelin ne demek hangi kafadaysa
Knka kızı ben dahil bir çok arkadaşım yattı. Grup seksler havada uçuştu. Saksafoncu ddiye lakabı var. Eleştirmeyelim mi?
Sende evlenme o zaman kimseyle sen yaparken temizsin evlenilebilirsin ama aynı şeyi direkt seninle yapmış olan ezik öyle mi
Amann
Kızım ben bir kızla 3.05 defa falan yatıp geçiyorum. Ama bu kız p*rno ki p*rno yıldızların daha çok penis gördü. Hayır en azından az yapmış olsa ya da az insanla bir şey yapmış olsa neyse.
2.03 sevgilisi olup uzun süre takılmış olsan neyse.
Kusura bakma Meliscim ama garip geldi mevzu bana.
Aynı masaya oturduğumuzda ne düşüneceğiz?
Uf umrumda değilsin
Ya arkadaşında cuckold fantezisi var ya da kız aşırı güzel. bir şey diyemedim.
Yani güzel güzelde sonuçta dağılmış durumda. Anal dan kremsiz girilir net. Ön tarafı zaten saymıyorum. 3-5 defa yapıp bıraksa neyse de. Grup yspmoş da olmasın yani. Bir de 100 kişi bankosu var. Araban olsun atlar gezer verir gider öyle bir tip. Bizim arkadaş tofasts bile gondikledi kızı öyle düşün. Artık dediğin gibi arkadaşla döneceğiz sanırım.
sevmiş evlenmiş, geçmişinden ona ne ki
Aynen knkam ileride peçete de tutar
Zamanı geldiğinde ben de arkadaşımın eşi demem geçerim sırama
Hiç bir şey anlamadım. Detay da.
@Meliissa00 sağol Melissa 💕
Şimdi bir tane kız var arkadaşımla evlendi. Sonra da pek açık yazmadım geçiştirdim ama kızın lakabı saksafoncu. Grup sekslere kadsr vardı muhabbet. Mercedesci bmvci de diyenler var. Ben dahil bir çok kişi ilişkiye girdi. Ve bizimki biliyor kendi de yattı grup olarak. Sonra gitti sevgili oldu evlendi.
Tamam bize düşmezde hani çok takılmamak lazım sanki. Ayrı bir mevzu çocuğun çok cinsel geçmişin de yok
Rica ederim😘😘
Sonıcta hepiniz aynı sınıfsınız. Kız erkek farkeder mi. Kız öyle biri ise sizde öylesiniz. Onunla olan herkes aynı. Temiz kız felan mı alacaksınız anlamadım. O bilmem ne kızı oldu siz? Aynısınız unutma. Mutluluklar dileyeceksin. Geçeceksin. Sonucta arladasında aynı halt. Bundan sonrası için ikisine de güzel hayat dileyeceksin. Uargılayacaksan komple yargıla sadece kızı değil.
Yok arkadaşım on defa seks ya yapmıştır diye yapmamıştır. Netim o konuda. 27 yaşında.
Geçmişe mazi
Ben bu kızın bitine kalacağını biliyordumda bizim arkadaşa kalacağını bilemedim. p*rno ki p*rno yıldızlarından çok seks geçmişi var kızın. Saksafoncu bmvci mercedesci. Tofasfs bile bizim arkadaş gondikledi. Ben dahil bir çok arkadaşım ilişkiye girdi.
Bizim arkadaş toplasın on defa hayatında seks yapmamıştır. Max 10
Büyük konuşmamak gerek, Allah korusun.
Öyle de soruda açıkça yazmadım şimdi bu kızın lakabı saksafoncu. Bmvi mercedesci diye de lakabı var. Tinder da da çok gezerdi.
Kızla ben dahil bir çok arkadaşım yattı. Bu kız ile yatmanın en kolay yolu arabanın olmasıydı. Grup bile oldu. Bu çocukta vardı. Sonra gitti evlendi. Hayır bir şey değil çocuğun cinsel geçmişi de yok yani toplasan 10 defa cinsel ilişkisi olmuştur max.
Senin arkadaşın olsa sen konuşmaz mısın arkadaş dün birlikte girdik bugün sen napıyosun neyin kafası diye
Konuşmam, maldır öyleleri. İyi niyetle nasihat vermeye kalkarsın, tavır yapar, aran açılır.
Kız dağılmış durumda zaten. Belki 100 den fazla insan olmuştur. Esc bu kadar görmemiştir. Kızı yakınen tanıyorum. Bazen bazı şeyler olmaz. Şahsen ben eski kız arkadaşım erkek arkadaşı ile gelecek aynı masaya oturmam. Biz aynı yatağı paylaştık bu M*l getirecek. Cidden beyin yok.
Ne ara gittin sevdin evlendin.
Kimisi geyik olmayı sever, onu boynuızlarıyla bırak.
Ben net düşünüyorum o kadın rahat durmaz. Net bir şekilde. Grup sekse alışan kızlar zaten normal tek kişiden zevk almıyor.
Parayla yapsa mal şimdiye çoktan evini arabasını almıştı. Bana da gelirse arkadaşımın eşi demem basar geçerim. Çünkü ne mal olduğu belli.
Sen yine de arkadaşının eşine çakma :) boş ver sonra vicdan yaparsın
Eskiden arkadaşlarımın eski sevgilisi ya da sevgilisi oldu eşi falan yattıkları oldu pişmanlık duyduklarım da oldu. Ama mevzu birazcık şuna kayıyor burada hiçbir pişmanlık duyacağımı düşünmüyorum çünkü kızın geçmişi ortada zamanında grup girdiğim kıza kaldırıp çılgın bakire muamelesi yapacak halim yok. Bu kız illaki yapacak. Aldatarak ya da arkadaş Cucklud muhabbetine girdirerrek.
Dünün or*spusundan namuslu olmaz.
çok önemli
Kızın az ilişkisi olmuş olsa bir şey demeyeceğim de saksafoncu BMW için Mercedesci gibi lakapları olan grup sekste karışmış bir kızla da olmasına karşılamıyorum ciddi manada.
Kızın yüzden fazla yattığı erkek vardır net. Parayla yapsa evi arabası vardı net.
sen de onla bunla yatıyormuşsun çok farkın varmış gibi konuşma ya güzelsin hepiniz birbirinizin arasında dönüşüp evlenin işte birbirinize layıksınız
Benim çıktığım sevgililerim ka+r değildi yanlız. Cinsel geçmişi olsa da düzgün insanlardı. Karakterleri ve duruşları vardı. Ama bu kız bira gotikte. Ayrıca yattığım sevgilim olmayan kızların çoğu da millete etiket olmamıştı.
sonuçta jelatini açılmış erkeksin çok konuşmaa senle de max eğlenilir onlar gibi
ayrıca güzelsiniz değil kaşşşarsınız
Ben hayatımdan memnunum. Eğleniyorm ve eğlendiriyorum.
Kusura bakma da 100 den fazla erkekle yatmış defalarca grup seks yapmış kızla da olmaz be.
ahhahaha kendini avutan ikinci el erkeğin dramı
🤣🤣🤣🤣
Çok önemli
Bir de tam açıklama yazamadım bu kızın banko kişisi var grup seks var. Bir çok arkadaşım yattı bununla ben dahil. Bir de bu arkadaşım ben grup ysptık önceden.
Yani midesiz mi desem hani cuckludcu mu bilemiyorum. Kızın lakap saksafoncu bmv iç mercedesci falandı. Tinder da 4-5 arkadas sadece araba ile sıraya koyduk bunu. Bir gün biri ile eşleşti diğer gün başkasıyla. Benim arkadaş tofaş’ta bile koydu buna 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?