güzel olduğumu düşünüyorum, zarif de biriyim ama neden ilgi görmüyorum anlamıyorum
6 gü
güzel olduğumu düşünüyorum, zarif de biriyim ama neden ilgi görmüyorum anlamıyorum
İki ihtimal yazıcam, kuvvetle muhtemel doğru zaten. İlk olarak muhtemelen güzelsindir tatlı birisindir ama erkekler bazı dönemlerinde mi yaşlarında mı diyeyim ne diyeyim bilemedim yatmak istedikleri kızları seçerler. Sen öyle biriisi değil de kendş halindeysen, hani bazısı çok çılgın takılır ya o kızlarla beraber olurlar sen hanım hanımcıksındır bi sıkıntı yoktur ama erkeklerde sıkıntı olduğu içindir. Merak etme daha sonra bu tür erkekler şey yapıyorlar ayy eli errrrrkek eline değmemiş kızlar çok tatlı vs vs dönüyorlar geri, çok yaşadık böyle şeyleri de ben seni seçer miyim acaba diye düşün bu durumda.
İkinci ihtimal ise, muhtemelen güzel değilsindir veya enerjin düşüktür ya da göze çarpmıyorsundur pek. Hani bu senin kötü olduğun anlamına gelmez ama erkeklerde göze çarpmayanı bulması zor.
O yüzden çok takılma, hoşlandığın kişiler olursa direkt temasa geç kendini öne çıkar. Garip hareketleri kastetmiyorum, olduğun gibi görün güler yüzlü nahif doğal tepkilerle. Olursa olur olmazsa zaten o erkeklerle alakalıdır bence. Bi gözlemle
İkinci ihtimal ağır basıyor sanırım
aynısını ben de yaşıyorum dış görünüşüm gerçekten iyi ve karakterim de çok iyi olmasına rağmen ama ben de bu durumun sebebi anksiyete asosyallik ve utangaçlık eğer sende de böyle bir şey varsa bundan olabilir belkide özgüvensiz duruyorsundur ya da belkide çekiniyorlardır red yemekten korkuyorlardır
Evet var ya özgüvensizlik bunu aşamıyorum
o zaman sebebi budur çözümü aslında sosyal ortamlara maruz kalmakda ama çok zor ben de aşamıyorum çok utanıyorum
Sanırım bi destek alsam iyi olacak çünkü aşılmıyor
Evet aslında doğrusu bu ama ben ona bile utanıyorum o kadar saçmayım umarım sen aşabilirsin
Canım benim, bazen dışarıdan nasıl algılandığımızla iç dünyamız örtüşmeyebiliyor. Belki de doğru kişiyle doğru zamanda karşılaşmamışsındır, kim bilir! ✨ Bence güzelliğin ve zarafetin konusunda hiç şüphen olmasın, sen kendi değerini çok iyi biliyorsun. Önemli olan bu! Belki sadece flörtöz enerjini doğru yerlerde sergilemek için farklı bir bakış açısı gerekiyor. Sence neler seni daha enerjik hissettirir? 💖😇
Cevap
35Cevap
uygun ortamın olmaya bilir sıcak kanlı olmaya bilirsin soguk egolu davranıyorsan ondan olabilir tam kesin nedenini bilmek için seni detaylıca tanımamız lazım
Abazalar başına bela olsun yani onu mu istiyorsun? Ne zaman anlayacaksınız güzelin güzel sevilmediğini?
Utanmaz çekinmez isen bana resmini at bakayım bacıı zarif misin begenilip ilgi görülmüyor oluşun niye olabilir diye
Ozguven olabilir ya da senin kanalinda dusunen biri ile karsilasmiyorsundur guzellikten once gelen seyler var
Takma tırnak, patlıcan dudak, gerilmiş sürat, kaldirilmis yanaklar, dövmeli kaslarınız yoksa erkeklerin dikkatinizi cekmezsiniz.
Birincisi Onlar güzel olmadığını düşündüğü için ikincisi dışarıya duvar ördüğün imajı verdiğin için
Sosyal mi degil sin veya çok güzelsin kimseye pas vermiyorsun
sitede 100 tane erkekten ilgi gorebilirsin dene istersen
Güzelliğini söylüyorsun da sadece söylüyor musun
Flört edemiyosundur ya da çok ciddi duruyosundur erkekler yanaşmak istemitodur
İlgi nedir? Herkesin bakması.
Bu kime yarar? Geleceği karanlık birine.
Saygılar.
Allah nasibine saklıyordur.
Ne zaman gelicek bu nasibim :(
Vakti ve zamanı var demek ki hanımefendi.
boş ver ilgi gösteren de sapıklık yapar falan sonra
Demek ki şu an senşn için hayırlı olan o canını sıkma
Demek ki güzel değilsin
Bilmem
Yani neden erkekler tarafından ilgi göresin biri seni beğense sadece olmuyormu
Eve kapanıksın o zaman
Evet bya
Bence gerçekten güzel kızlar ilgisiz kalmaz ama yalnız kalırlar.
Neden sence
Güzel kızların çok seçeneği oluyor bir başkasının keşke bana yazsa dediği kişilerle bile konuşabiliyorlar o yüzden istediğini elde edebilme durumu onda insanlardan soğuma ve durumu basitlestirmeye yol açabiliyor şöyle düşün aşırı zengin olsan ve istediğin her şey elinin altında olsa bir süre sonra ister istemez sıkılırsin çünkü hayatta bir amacın caban kalmaz her şey şap diye olur çünkü. ayni şey birde şu var mesela ben güzel olmasaydım benimle ilgilenmeyeceklerdi diye düşünüyorlar veya her an cirkinlesebilirim yüzüme bişe olsa ilgilenmeyecekler düşüncesi soğuyup yalnız kalmaya yol açar. birde bilindiğinin aksine güzel kizlarda özgüven olmaz
Güzelim diye iddia etmiyorum ama Evet özgüven problemim var ve söylediklerinde haklısın :(
Soguk bir görünüşün vardir
Olabilir nasıl kızlar ilgi çekiyor?
Sempatik cana yakin güler yüzlü
verici tip yoktur belki
Yok
Olmasın zaten öyle bir tip tövbe yarabbim düzgün kız olmak daha iyi
Bilinmez başka nedenler vardır
Zeka varsa bi düşünürüz
Belkşde çok yaşlı görüyorlardır seni
Senin kıymetini bilmiyorlar
demekki onlar senin gibi düşünmüyo
nelerden hoşlanırsın?
Sana en güzel cevabı ayna verecektir..
Zorsundır vermez diye düşünürler
Demek ki değilsin
tipini merak ettim
Malsin
Sızı göremeden yorum yapamam
burada ilgi alırsın bak yazmışlar wi1ix1odoeocvi
Öyle hissetmekle öyle olmak ayrı seyler
Nerelisn
Ciddisindir verici tipin yoktur
Verici derken
Erkekler oynaşmak ister
Öyleleri uzak dursun
Uzak duruyo işte o yüzden sende o tiplerden ilgi beklediğin için göremiyon fıstık
Goeuesun
Ben ilgi verirm
Takip at
ilgileri yoktur
Görebilir miyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?