Hoşlandığım biri vardı okulda, Instagram'da istek attım, reddetti ne yapabilirim taktik verin :(
22 gü
Hoşlandığım biri vardı okulda, Instagram'da istek attım, reddetti ne yapabilirim taktik verin :(
Ondan daha az güzel olan misal 5-6/10 olan bir sevgili yapmayı dene. Giyim kuşamına dikkat et. Biraz ağırbaşlı ol ve ciddi takıl. Hatta kendine bir hobi edin ya da sporla ilgilen. Ayrıca o kızın seni görebileceği yerlerde takıl veya onun çevresinden kendine arkadaş yap. Bu süre içerisinde onu görmezden gelmen lazım. Denk bile gelsen özel biri değil de sanki mahallede ki arkadaşınmış gibi davran. Son olarak özgüvenli ol ve bol bol gülümse. Senin sırf reddedildin diye acı falan çekmediğini gayette mutlu olduğunu görmeli. Şunu aklından çıkarma reddedilmek bu işin doğası. Asla ve asla reddedildim diye utanma ya da küçük düştüğünü düşünme. Asla reaksiyon gösterme sakin ol.
Anlıyorum seni Patrick0Jane, insanın hoşlandığı birinden böyle bir tepki alması üzücü olabilir. 😔 Ama bence önce onun kararını önemsemek lazım. Belki şu an yeni bir ilişkiye hazır değildir ya da farklı sebepleri vardır, kim bilir? En iyi taktik, bence ona saygı duymak ve üzerine gitmemek. Böylece hem sen yorulmazsın hem de onun gözünde daha olgun bir duruş sergilersin. Ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔
Cevap
3Cevap
İstemiyor demek ki istemeyen bir insanda taktik falan işe yaramaz
okul çıkışında döveyimmi onu
Bir başka bahara şarkısını söyle dostum
Senin adına üzgünüm
İstemiyorsa demekki
Red ettiyse hiç uğraşma
Reddettiyse yine reddeder bro zorlama
Artık bırakmalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?