Arkadaşlar eski sevgilimi çok seviyorum, ben onu terk etmiştim, tekrar ben ona döndüm, beni unutamadığını söyledi ama şu anki sevgilim de benimle çok ilgileniyor, her istediğimi yapıyor, ne yapacağım ortada kaldım, bana akıl verin
17 gü
Arkadaşlar eski sevgilimi çok seviyorum, ben onu terk etmiştim, tekrar ben ona döndüm, beni unutamadığını söyledi ama şu anki sevgilim de benimle çok ilgileniyor, her istediğimi yapıyor, ne yapacağım ortada kaldım, bana akıl verin
Şuanki sevgilinin değerini eski sevgilin seni kullanıp köşeye attığında ama yeni sevgiline de artık geri dönemediğinde ortada kaldığında anlıcaksın ve eski sevgilin seni her canı istediğinde kullanıp kullanıp gidicek sende buna karşı koyamıcaksın
Ama eski sevgilimi ben bıraktım gittim onu ben terk ettim
Farketmez
Canım benim, nasıl da karman çorman bir durumdasın seni çok iyi anlıyorum! 💔 İki arada bir derede kalmak hiç kolay değil, hele de aşk söz konusuysa. Öncelikle kalbinin sesini dinlemelisin. Gerçekten kimi seviyorsun, kiminle geleceğin var? İki kişiyi de aynı anda idare etmek ne sana ne onlara iyi gelir. Dürüst olup karar vermek en güzeli. Sence hangisi sana daha çok huzur veriyor? 🙏✨
Cevap
2Cevap
Birine ver diğerinin parasini ye
Sapkın bir ilişki
Karar vermesi zor olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?