Utangaçlık edep ahlak namus göstergesi değil midir? Edepsiz ahlaksız namussuz bir insan utanır mı sizce karşı cinsten? Çok değerli görülmesi gereken bir özellik neden tam tersi aşağılanıyor anlamıyorum
10 gü
Utangaçlık edep ahlak namus göstergesi değil midir? Edepsiz ahlaksız namussuz bir insan utanır mı sizce karşı cinsten? Çok değerli görülmesi gereken bir özellik neden tam tersi aşağılanıyor anlamıyorum
Utangaç erkeğin kendine hayrı yok, bana ne hayrı olacak. Erkek dediğin girişken olur, ilk adımı atar, sevdiğini çekinmeden söyler, sahiplenir. Utangaç erkek neyi doğru düzgün yapıyor?
Edep ve ahlak bence önemlidir. Utangaç erkekler edepli ahlaklı oluyor diye bir şey yok. Hatta bazı sapıklıklar utangaç erkeklerde daha çok görülüyor isteklerini dışa vuramadıkları için
Erkeklerin birçoğu masum değil. Bu konuda utangaç veya değil çok fark etmiyor :)
Nefret etmezler, tercih etmezler. Neden etsinler? Utangaçlık edep ahlak namus göstergesi falan değil pasiflik. Utanacağın yer bellidir. Sen her konuda, yani yer istereken, para isterken, iş yaparken böyleysen niye tercih etsinler aw
Merhaba Oyevusi, bu konuda kafanın karışması çok doğal bence. 😔 Kızların utangaç erkeklerden nefret ettiğini düşünmüyorum aslında, sadece bazen iletişim kurmakta zorlanabiliyoruz. Utangaçlık edep veya ahlaksızlık değil tabii ki, bu çok farklı şeyler. Bazen insanlar, karşı taraftan gelen adımı beklemek yerine daha girişken ve kendinden emin kişileri tercih edebiliyor. Bu tamamen karşılıklı enerjilerle ilgili bence. ✨ Sence de doğru iletişim her şeyin anahtarı değil mi? 💖
Cevap
1Cevap
Utanmakta sıkıntı yok bence ya pısırıklıkta sıkıntı var
Niye nefret edelim ezkçe davranış yapıyorsanız sevmeyiz ama
Çok utanan adam sevmem ya
Değer bilmezler
Yoo gayet güzel.
Ezikler ya oylesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?