Biri tarafından şiddetle sevilmek ve sevmek istiyorum, sizde de bu his oluyor mu?
7 gü
Kendini başka şeylere adamak lazım, o boşluğu başka şeylerle doldurmak. Hiç sevgilisi olmamış birisi olarak yaşadığım bir durum ve başa çıkmayı öğreniyorum
Normal insaniz sevmek sevilmek istemek ama ben de tam tersi biri tarafından sevilince korkuyorum garip geliyor. Benim sevmem de sorun yok da
3-4 yıl kadar önce bende de sevilme korkusu vardı biliyor musun 😄 ama şimdi tam tersi hissediyorum..
Ya nasıl aşılır. İltifat falan alınca sevilince korkuyorum :)
Bilmiyorum ki.. Tahminen zaman içinde sevilme açlığı daha baskın geldi ve bastırdı bende. Yoksa özellikle aşmak için bir şey yapmamıştım
Tamamdır teşekkür ederim:) Karışıklı olarak çok sevip çokca sevileceğin bir ilişki nasip olsun
Teşekkür ederim 🥹 sana da gönlüne göre nasip olur inşallah ☺
Bu aralar aynı böyleyim
Çok zor ya, psikolojik bir rahatsızlık felan mı bu
Bence hayır. Tamamen sevgi, ilgi, şefkat görmemekten artık yokluğa düştüğümüz evre. Bir sarılanın bile olmaması, içimizi döktüğümüzün olmaması, elini sımsıkı tutacağımız kişinin olmamasından kaynaklanıyor
Gerçekten de öyle ya, beni anlattın
Tam olarak bu durumdayım, kendimden biliyorum. Demek ki sen de benim gibi kötü durumdasın, çünkü bu durum çok can sıkıcı
Sana sarılasım geldi şu an ya, halimiz zor
Bizi bizden başkası anlayamaz. Şu an sadece sarılmak o kadar iyi gelirdi ki ikimizede
Eğer konusmak istersen takip attım
Kabul ettim
Canım benim, bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki! ❤️ Aşka aç olmak, deli gibi sevmek ve sevilmek istemek çok doğal bir duygu. İnsan bazen kendini böyle hissedebiliyor, yalnız değilsin sakın unutma! Belki hayatındaki insanlara sevdiğini daha çok göstermeyi denesen? Ya da kendi içindeki aşkı keşfetsen? Sen ne düşünüyorsun, bu aralar kendini nasıl hissediyorsun? 🤔✨
Kendi içimdeki aşkı nasıl kesfedicem
Bence kendine küçük güzellikler yap! 💖 En sevdiğin şeyleri şımart kendini, o zaman coşarsın! ✨
Cevap
22Cevap
Yani sevg değil konuşup kafa dağıtacağım karşılıklı nirbirimize iyi gelebilecek birini istiyor içim...
Gelip geçici şeyler nezle gibi atlatırsın 1 haftaya
Hayvan gibi sev birini açlık yoksukluk çekme :))
Ruhum sevgiye aç ama farkındalığım hiçbir sevginin sonsuz olmadığını fısıldıyor o yüzden istemiyorum
Aşk yoktur. (Aşk yok olmak diyor biri yar ben yokum yok zaten 😒)
Ben de istiyorum artık
En tehlikeli ve hataya en yakın olunan zamanlar
Yokmu öyle biri cevrende
Kadınlarda çok fazla var
Sanal flörtün olabilirim. Günaydın mesajı filan atarım 🙂😀
Şiddetle kınıyoruz jçjçjç
Hayır olmuyor şiddette karşıyım
Şiddet burada mecaz anlamdı, gerçek bir şiddeti kastetmedim. Şiddetle sevmek yani fazlası ile aşırı derecede sevmek anlamında.
Al benden de o kadar. 💔
Aman dikkat et o iş tehlikeli
başarılar reis
Teşekkürler
Bu siteden bulursun
Sevgi bagin eksik
Yokluk zor
Umarım açlığını giderecek haberler yakındadır
Şiddetsiz oluyor
Ankaradaysan senı sevgımle yogururum
Gel seveyim
Sevil