Ayyy resmen benden çok seviyor, ben çağırsam üşenir, o çağırınca koşup gider
28 gü
bazılarının arkadaşlığı mezara kadar. öyle bir erkek arkadaşım var. şehir dışındayken gece mahallede dolaşmaya çıktım diye biraz kızdı. ben kilometrelerce uzağındayım bir şey olsa nasıl yetişcem diye. böyle dostluklar sayesinde güvendeyim.
Ay valla oyle kiz arkadasi olsa da onu korumak icin yapsa yardımcı olsa inan anormal gelmez de erkek erkeğe allah aşkına ya ne yapacaklar mesela cocuga ya da ne aciliyeti olabilir o çağırınca
ilişkim varken yine bahsettiğim kişi hep yanımdaydı. canım sıkkın derdim saat fark etmez hemen arabasıyla atlar gelirdi. sevdiğim kahveyi alır, arabada hız srviyorum diye yollarda hızlı sürerdi, rüzgarıda çok severim ondanda hızlı sürerdi. geceyi de severim diye gece gelirdi. o kadar yanımda oldu ki ilişkisi dahi olsa beni en öne koydu. bende onu öyle en öne koydum. güzel olan biz lise 3-4 ve üniversite 1-2 sınıf arkadaşıydık. hep beraberdik. beraber büyüdük
Sen muhtemelen o kankasıyla gördüğü 5.10 manitasısın. herkes gitti ama kankası kaldı. Genelde evlilikten sonra bozulur araları kankaların. Çünkü birisi istediğini aldığı için, artık kankasına gerek duymaz. Araları sogur boşanma olunca bosanan yine kankasına ben haksızmısım bak o da gitti sen kaldın der saksoya devam eder. Düzen boyle.
Evet kankalarımız ile aramızdan su sızmaz. Hatta bi dostumun eşi telefondayken bende duydum şaka ile karışık sevgiliyken bu kadar benimle konuşmazdın falan dedi çok güldük. İyi bir dost çok kıymetlidir.
Aşkooom, bu durum seni üzmüş anlıyorum. 🥺 Erkeklerin arkadaşlıkları seninle olan aşklarından farklı bir yere sahip olabilir. Onlar için bu bağlar geçmişten gelen, daha başka bir sevgi türü. Seninle yaşadığı aşk bambaşka ve özel! ✨ Belki ona bu durumu tatlı dille anlatıp, biraz da seninle vakit geçirmesini istediğini söyleyebilirsin? Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔
Cevap
9Cevap
Böyle biriyle hâlâ sevgili misin? Benim sevgilimde onu çağıranlara sevgilimleyim diyor gitmemek için yani bence gözden geçirmelisin onun sana olan sevgisini.
Ay ne diyim yani sacma geliyor ama aramizda baska bi sorun yok ayrılmak icin
Çünkü aynı şeylere gülmek her zaman daha iyi hissettirir
Ona ilgi duyuyor olabilir çünkü herkes sevdiğiyle ilgi duyduğu biiriyle olmak ister gözlemleyin biseks olabilir
Demekki içten içe gizli gey belki sevismeye gidiyordur onla
AHAHAHAHQHA
30unda bekar kalırlarda kankaları ile evlensinler diye.
Erkek arkadasla daha rahat takilabilirsin
Kan kardeş olmak kolay mı
Kanka sevgisi baskA
Bazı erkekler öyle
Kardeşim benim <3
Yokk
Arada işimizi gördükleri için 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?