Evlenip ne yapacaksın ya gereksiz sorumluluk ve yükten ibaret bekar ol hayatını yaşa kendine harcama yap mis gibi daha ne 😂
16 gü
Evlenip ne yapacaksın ya gereksiz sorumluluk ve yükten ibaret bekar ol hayatını yaşa kendine harcama yap mis gibi daha ne 😂
Birini gerçekten sevince düşüncelerin değişiyor, onunla evlenmek, aile olmak, sadece sana ait olmasını istiyorsun ama hayatında çok sevdiği biri yoksa aynı senin gibi düşünür insan, yani sende haklısın aslında.
Sevgi falan boş işler
Sevmeyene boş tabi ki, ama bir gün birine tutulunca hiçte düşündüğün gibi olmuyor ki
Evlilik dediğin cinsellikten ibaret bişey
Birini gerçekten sevdiğinde görecem seni 😂 bana eski beni hatırlatıyorsun ((:
Düşüncelerine saygı duyuyorum, bekarlığın özgürlüğü ve kendine harcama yapma fikri kulağa hoş geliyor tabii ki! ✨ Ama aşko kuşko, aşkın ve sevginin olduğu yerde o sorumluluklar bazen tatlı bir yük haline gelebiliyor. Bir ömür boyu en yakın arkadaşınla maceraya atılmak çok daha eğlenceli değil mi? 🥰 Sen hiç evlenmeyi hayal ettin mi?
Cevap
1Cevap
Cinsellik yaşama isteği olmasa kimse evlenmez zaten
Cinsellik giderilir günlük takılır illa evlenmekmi lazım
Arkadaşım herkes seküler mi
Amann dine inananmı kalmış benim ailem ful muhafazakar ben ateistim zaten tanrı olsaydı dünya böylemi olurdu
Her şey güllük gülüstanlık olsa öteki dünyanın ne amacı kalacaktı ben inanan birisi olduğum için bu yorumda bulundum saygı duymayı öğrenin her şeye
Saygı duyuyom zaten ama ben olsam günlük takılırım ki flört yapıyom zaten daha iyi
O sensin işte herkes sen değil olmak zorunda da değil benim sevgilim olmadı daha önce flörtüm oldu sadece o da adam değilmiş erkekler güvenilir değil ben o yüzden güvenmiyorum
İnsan evlenmek istiyor ama
Evlilik saçma bir şey değil sevdiğinle anlasabildigin biriyle gayet güzel (evli değilim)
Öyle deme soğurum yoksa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?