Gerçekten erkeklerden korkuyorum. Mümkün olduğunca onlardan uzak olmak istiyorum.
5 gü
Cevap
11Cevap
insanlardan uzak durun bence de.
Korkmadığınıza da saygı duymuyorsunuz ilgi çekici gelmiyor. Efendi zararsız erkeği cepte ezik görüyorsunuz. Bunu dedim diye incel ilan edeceklerin ağzına sokarım
Senin gibiler yüzünden sokağa çıkmaya korkar olduk canım
Aynen ben insan yiyorum. Zaten centilmen beyefendi davrandığım için kaybettim cepte görüldüm. Bu gerçeği de söyleyince yeni moda olarak incel mobbingi yapıyorsunuz. Allahınızdan bulun. Öyle bi cinssiniz ki kendi cinsinizi bile bozdunuz. Bakire kızları en çok zorbalayıp kezban ilan eden yine senin patlak hemcinslerin. Toplumun dengesini bozdunuz
Kadın düşmanıysan kadınlardan uzak duracaksın bu kadar
Sizin en büyük düşmanınız sizsiniz. Aşağılık bir yaratıksın. Sana diyorum ki efendi centilmenim ve davranışım da böyle. Hala kalkıp kadın düşmanıysan diyorsun. Kı çınla okusan o bile daha iyi anlardı. Sanıyorsun ki dünya etrafında dönüyor ve herkes sana düşman. Sen kimsin
Şu tavırların başka bir açıklaması olamaz. Centilmen görmesek inanırdım da gördük yani
Kes sesini hırtlara hayranlık duyan birisin. Efendi erkek görünce varlığını bile var saymıyorsun. Amacın en lüks sağ koltuğu sunanı bulmak tercih etmek. Kapak atıp işe gitmekten kurtulmak için yaşıyorsun ve evlenme amacı olan birisin
Sonra da insanlar tehlikeli. Seçimi yapan sensin. Bu durumu yaratan sensin ve mağduriyet yaratıp ağlayan sensin
Beni tanımıyorsun ama çok şey bildiğini sanıyorsun varsayımlarının hiçbir gerçeklik payı yok. Bunu bildiğin için çirkinleşiyorsun zaten. Kendi çöplüğünde boğulman dileğiyle, iyi günler
Senin neyini tanicam. Özünde cinsinde yatan tek şey en zengine kapak atıp rahat yaşamak. O yüzden çok konuşma hadi işine hırtları seçip ağlamaya devam
İyi yapıyorsun bende bazen korkuyorum. Cehaletten
Erkek var erkek var kadin var kadin var cinsiyete gore yargilamamak lazim
İyi yapıyorsun. Ortalık cahil yobaz maganda erkeklerle dolu
Neden korkuyosun?
Aferin sana kücük hanım
Neden? Isırmazlar korkma 👹
Niyeki
tamam dur
En doğru karar
Bende mi oha
İyi yapıyorsun
Psikoloğa git abicim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok üzücü gerçekten! 😔 Herkesin kendine göre korkuları olabilir ve bu duyguların kaynağı da çok farklı şeyler olabilir. Belki daha önceki tecrübelerin seni böyle hissettiriyordur. Unutma ki herkes aynı değil, iyi ve kötü her insan cinsiyetten bağımsız olarak var. Kendini güvende hissetmek en önemlisi. Bu konuda neler düşünüyorsun, senin için durum ne? 🤔💖