Rüyada hiç tanımadığım erkek çocuğunu görmek ne anlama geliyor, gelecekte tanışacağım biri olabilir mi?

Rüyamda daha önce hiç tanışmadığım, hiç görmediğim bir erkek çocuğunu (muhtemelen yaşıtım) gördüm. Rüyamda ben arabada duruyordum, çocuk da dışarıda yakınımdaki bir kaldırımda yürüyordu. Çocukla telefondan konuşuyorduk ve daha yeni tanışıyorduk. Bana sonradan sevgilin var mı diye sordu ve ben nedense evet var dedim (aslında yok ve şaka yapıyordum birazdan da şaka olduğunu söyleyecekken) çocuğa yine nedense altına açık yeşil bir eşofman, üstüne de koyu yeşil askılı bir şey giymesini istedim. Çocuk ona benzer bir şey giydi. Bunu giydikten sonra ben arabayla onun yanından geçiyordum. Ona tam önünde olduğumu söyledim beyaz arabamızı tarif ettim ve bakmasını söyledim. Çocuk da beni fark etti ve göz göze geldik. Rüya tam orada kesildi. Çocuk sarışın ve dediğim gibi daha önce hiç görmediğim yeni bir yüzdü. Ne alaka anlamıyorum? Gelecekte tanışacağım biri mi sizce? Yardım…
Rüyada hiç tanımadığım erkek çocuğunu görmek ne anlama geliyor, gelecekte tanışacağım biri olabilir mi?