Rüyada tanımadığın birini görüp gerçek hayatta tanışmak?

inanır mısın ben de iki gün önce tanımadığım çok yakışıklı birinin dizime yattığını saçlarını okşadığımı gördüm... Normalde yüz gördüğünde ya hatırlamazsın ya da detayını hatırlamazsın ( ki gördüğün kişi tanıdığın biriyse yüzünü hatırlamazsın, onun olduğunu bilirsin sadece) Neyse... Ben o çocuğun gamzelerini bile gördüm, aşırı bir heyecan ve kalp atışı ile uyandım. Sabah arkadaşıma anlattım o da rüyasında benim bir sevgilim olduğunu beni çok sevdiğini görmüş. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum.. Yakın zamanda çok sevdiğim bir şerefsiz benden ayrıldı hâlâ çok seviyorum acaba onla alakalı bir şey mi ne yapsam istiareye mi yatsam acaba?
Şey oluyor mu sana da bisi hayırlısı diyince "hayırlısı o olsun (sevdiğin, terk edildiğin , şerefsiz olan ama vazgeçemediğin çocuk)" kendime eziyet etmeyi seviyorum galiba👉🏻👈🏻
Valla öyle bir şerefsiz vardı beni bir aralar s*kine takmadı hayırlı demiştim ona sonra ben çok koştum peşinden canım sonra içmiş bunlar işte hala beni seviyor mu falan hep beni arıyor bulamıyor bırak onlar kaybetti aşko
Yapamıyorum... Her gece ağlıyorum.. Biz ilk konuşmaya başladığımızda bana arkadaşım demişti ki bırak başlamadan bitir o asker (psikolojik sıkıntıları , cinsel istekleri falan olur ) ayrıca taşınıp gidecek mesafe bozar ayrılacaksınız olan sana olacak... B n de konuşmaya gittim ağlamaya başladı kıyamadım sarıldım kalbi pır pır atıyordu. Bana neler neler vaad etti. 2 hafta canlı canlı sevgili olduk gerisi 2ay tuşlu telefonla (askeri kamp) geceleri uyumadım (2 ay ha aradı ha arayacak diye ) 2ay zoomdan görüntülü konuştuk sonra cıvıttı bu ben de olmaz dedikçe soğuk yaptı ayrıldı. Sonra eskisine yazdı... Ben ona taa Türkiye'nin bir ucundan hava harp okuluna hediyeler mektuplar şiirler yolladım. Bu bana sevgi bile vermedi halbuki ilk başlarda bana puta tapar gibi aşıktı köpek! Büyü yaptı kesin bana nefret ediyorum ama kopamıyorum. Ve benim sınav senem bunu göze alarak başladık. Bana yapabiliriz mesafenin onemi yok ben seni kalbimle sevicem vs diyodu ben yapamayız dedim ama o öyle emindi ki... Onun yüzünden egzama döktüm saçlarım döküldü kilo aldım sınav netlerim düştü
Ah kuzum ya ne yapmışsın kendine şerefsiz ümit vermiş sonra gidip eskisine dönmüş it allah ıslah etsin ahını almıştır o senin ahınla yaşayamaz merak etme
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Daha önce görmediğiniz birini rüyanızda göremezsiniz
Aşık olup evleneceksiniz düğüne beni de çağıracaksınız pasta yiyeceğim jsjsjsjjsj
3 gecedekinin bana benzediğini söylüyor diğer gecelere bir şey dememiş fazla ama çok üzüldüm
sizofreni herhalde
Namaz kılıyor yemin etti içine kapanık ilk konuştuğu kişi benim çocuğun ağzından baklayla laf alıyorum
olabilir mi ki
iyi yapmıssın
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş