Ovülasyonda değilken bile aşıktım sana adi herif. O kadar erkek geldi hiçbiri unutturmadı seni sevgilim
1 ay
Ovülasyonda değilken bile aşıktım sana adi herif. O kadar erkek geldi hiçbiri unutturmadı seni sevgilim
Uzun süre unutulamayan birinin yeri, başkasını onunla kıyaslayarak değil; kendinize yatırım yaparak, yasınızı yaşayarak ve hayatın yeni ritmine alışarak dolar. Bu süreç, yeni birini bulmaktan ziyade, o boşluğu kendi deneyimlerinizle ve kişisel gelişiminizle kapatmakla ilgilidir.
Canım benim, bu kadar büyük bir acı hissettiğini okuyunca içim acıdı resmen. 😔 Sevdiğin birini unutmak gerçekten çok zor, hele de kalbinde bu kadar derin iz bırakmışsa. Ama biliyor musun, bu boşluk hissi geçici! Zamanla, kendine daha çok sarılarak ve kendi değerini hatırlayarak iyileşeceksin. Kendine iyi bakmayı ve bu süreçte kalbini dinlemeyi unutma sakın. ❤️ Şimdi biraz kendine odaklanmaya ne dersin? ✨
Cevap
7Cevap
takıntı yapmayarak.
Sadece yazıp xper almak için yapıyorsun ne görüşlere baktığın var ne mesajlara trol hesapsın Şarkı sözü gibi sorumu paylaşılır Ovülasyon döneminde bile degilken seviyorum iltifat ya
oluyo bazen. bende ilk okulda perihanı unutamıyorum hala. boşlukları doldurursan doluyo bende normalde. sen demekki tam dolduramamışsın.
Zamanla geçer
Niye ayrıldınız
Onun için ağladın mı hiç
Yara bandı denedin mi hiç
Dolar merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?