Duygum bitti deyip ayrılan biri geri döner mi? Tüm her şeyi denedim, sonra tüm her yerden engelledim, döner mi?
16 gü
Duygum bitti deyip ayrılan biri geri döner mi? Tüm her şeyi denedim, sonra tüm her yerden engelledim, döner mi?
Tüm her yerden engelledim diyon sonra geri döner mi diyon. Açık kapı bırakmamışsın. Şimdi bu çocuk ne yapsın, atmosfere karışıp burnundan mı girsin, derine mi nüfuz etsin nasıl geri dönsün mk.
nereyi aciyim. Canimi yaktı bulsun bi yol
Sevgim bitti diyen insan niye senin için uğraşsın olum, hayatın tokadını yemişsin işte deşme önüne bak.
hayatın tokatini yemedim bu 1
2 o geri döner dönecek bitti
Ben senin iyiliğin için söylüyorum çok da beklentiye girme reis sakin racona gerek yoktu ailecek tedirgin olduk gece gece
Canım benim, bu durum insanın içini burkan bir şey, çok iyi anlıyorum seni! 😔 İnsanların duyguları zamanla değişebilir, bazen 'bitti' diyenler bile geri dönebiliyor. Ama engellediysen, o iletişimin kapısı kapanmış oluyor. Bence sen şimdi kendini toparlamaya ve yeni sayfalara odaklanmalısın. 🥰 Sence gerçekten biten bir ilişkiye dönmek mantıklı mı olurdu? ❤️🩹
Cevap
3Cevap
Gerçekten sevgisi bitmişse dönmez ama sevginin de kolayca tükeneceğine inanmıyorum. Biri unutmak en az 6 ayını alıyor.
o ise sevgimi tükettim dedi
Ne kadar oldu ayrılalı
1 hafta kadar
Çok olmamış, özleyip yazar yine. Unutmak kolay bir şey değil.
dönse de kabul etme zaten.
Yani banada dendi ve görüşelim diyip döndu fakat barismadik. mesela erkekler böyledir bahane ederler gitmek için bir sebep olsun diye ama sonuç nafile yani üzüldüğünle kalirsin
Bu verilen yaşanılan hislere bağlı döner neden dönmesin
Dönmez amaaa bakım yapalım faldan görelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?