Görücü usulü tanıştığınız nişanlım bana bunu dedi. Siz ne yapardınız?

Ben o yola bilerek girmiştim, ama baştaki saygılı ilgi alaka olmayınca sordum. Uzak mesafe olduğumuz için de buluşmak falan istedim hani görüşelim diye ve benim bu konuda bozulduğumu söylediğim halde devam ediyordu her tartışmamızda; "Biz çay kahve içerek tanışmadık anla artık, konuşacak da pek konumuz yok her gün sana günaydın iyi geceler yazıyorum işte biz yakın aileyiz diye nişanlandık" diyordu. Benim ondan ilan-ı aşk beklentim yoktu sadece sürekli ertelenmek beni rahatsız ediyordu yok annemler geldi yok arkadaşım kedisini emanet etti birkaç sefer idare ettim tamam ok no problem ama önemli günlerde de böyle yapmaya başlayınca kızdım. O cümleyi de sürekli söylüyordu, benim çocukça davrandığımı söyledi, halbuki başta hızlı gitmeyelim, birbirimizi tanıyalım diyen bendim

Benim sorunum düğün tarihi koyacağız, kendisi önce erken yapmaya ısrar ettiği halde ertelenmeden sonra

Dürüst olun ama aklıma fitne olacak şeylerden de uzak olalım

Ayrılma kararı alınca da üzülüyor (başka bir durum vardı da ben şu an bunun üzerinde biraz düşünmek istiyorum) yani iyi kötü farklı konular vardı ilişki buna bağlı değildi de bilmiyorum

Güncellemeler
28 gü
Ayrıldık ben sadece durum değerlendirmesi yapmak istedim sanırım metinde net diyemedim
Görücü usulü tanıştığınız nişanlım bana bunu dedi. Siz ne yapardınız?