Savunmasız karakterinden dolayı hiçbir şey yapamayıp bir gün bir erkek beni kurtarır deyip yaşamak… Onun bile haberi olmadan ona güvenerek yaşamak… O kişiye yük mü olur? Haksız bir durum mu?
15 gü
Savunmasız karakterinden dolayı hiçbir şey yapamayıp bir gün bir erkek beni kurtarır deyip yaşamak… Onun bile haberi olmadan ona güvenerek yaşamak… O kişiye yük mü olur? Haksız bir durum mu?
Herşeyden önce bir insanı insan yapan temel şey kendi kendine hayatta kalabilecek kadar yeterliliğe sahip kendi öz saygısına sahip BİREY olmasıdır, bunlar yoksa birine muhtaç yaşamak insanı insan değil aşağı seviye bir canlı yapar
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, insan kendini bazen savunmasız hissedebilir ve birine güvenmek isteyebilir. Ama unutma, hayatının başrol oyuncusu sensin ve kendi gücünle her şeyin üstesinden gelebilirsin! İlişkilerde karşılıklı destek çok değerli, tek taraflı beklentiler zamanla yıpratıcı olabilir. Bence önce kendine odaklanıp içindeki o süper kahramanı bulmalısın. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💪💖
Cevap
5Cevap
Yeter ki o erkek olsun calısmak zorunda değşlsin hakkındır bu
bu devirde mllık
Yuk falan olmassın aksıne hosuma gider
Bu zamanda kimseye guvenmiyorum
Yanlış tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?