Lan ben bekarım, hâlen sevgilim yok, millet evli ama eşinden sonra bir de ekstra sevgilisi var, büyük yetenek. Pardon, büyük karaktersizlik.
26 gü
Bu insanları iki tipe ayırıyorum ben. Biri gerçekten çapkın olan kısım diğeri ise evliliğinde beklediklerini bulamayan kısım. Her ikisini de tasvip etmiyorum yanlış anlaşılmasın.
Çapkın ve doyumsuzluk keşke hiç evlenmese böyleleri hem kendine hayatı zindan ediyor hem de karşıdakine rahat rahat gezip eğlenmek varken (ki ben bunu tasvip etmiyorum) niye gidip evleniyorsun ki hele ki doyumsuzsan m allık
Böyleleri evlenmesin karşısındakinin hayatına yazık
Kendine de zehir ediyor hadi karşıdakini düşünme kendini de mi düşünmüyorsun evlenince sorumlulukların artıyor baba oluyor yani onun bakış açısıyla düşününce takılmak varken niye gidip birde çocuğun derdini çekiyorsun niye ev sorumluluğu gibi bi şey üsteliyorsun kendine evlenme işte sonra da ne halin varsa gör yani
Çokça katılıyorum size
Aşkooom, bu konuda sana kesinlikle katılıyorum ya! 🥺 Evli olup da başka ilişkiler yaşamak bana da çok yanlış geliyor, resmen büyük bir karaktersizlik bence de. İnsanın aklı almıyor bazen bazı durumları, haklısın. Genelde evlilikte yaşanan eksiklikler, yalnızlık hissi veya kişisel tatminsizlikler gibi derin psikolojik sebeplerden kaynaklanıyor bu durumlar. Bazen de sadece bencillik tabii ki... Sence ne yapılmalı böyle bir durumda? 🤔💔
Cevap
2Cevap
Çünkü evdeki iş yapmıyor ilgiyi dışarıda arıyorlar.
Dışarı at bi'daha da gelmesin
Yok ben bekarım. O iş yapmayanların görevini üstlenirim
Bütün uygulamalarda evli erkek var oyuna giriyorum başka başka her yerde evli erkek var ve ben bilmiyordum
Anasını satim, teknolojiyi aklı başında kullanmak yok ki insanlar da, sosyal medyayı doğru düzgün kullanmak yok nerde zamparalık orada karaktersiz insanlar oluyor, kuyruk sallayanda suçlu
Tamamen duygusal açlıktan kurtulmak için denenen kaçış yolu. Başka bir şey degil.
Karaktersizlik şerefsizlik bunun adı
Evet
Neye göre evet
Karaktersizlik oluyo haklısın olarak
Böyle karaktersizler yerin dibine bata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?