Kardeşimle didişsekte onu çok seviyorum...
Aşk her gıcıklığı unutturuyor mu?
Sevgi azalıyor mu? Anneannem hayatını kaybetti, dedem hepimizden daha çok etkilendi,
Tabi sevgi evliliği yapanlar için sorum
Kardeşimle didişsekte onu çok seviyorum...
Aşk her gıcıklığı unutturuyor mu?
Sevgi azalıyor mu? Anneannem hayatını kaybetti, dedem hepimizden daha çok etkilendi,
Tabi sevgi evliliği yapanlar için sorum
Cevap
1Cevap
Canım benim seven her türlü her halinle yanında olur ben de psikolojik olarak çok takıntılıyım 5 yıl ilişkimin ardından evlendik biz de 4. Ayımız olacak allahın izniyle bu çarşamba ama ikimiz de aşık değiliz en son endoskopi oldum beni yarı baygın görünce baya ağlamıştı içten içe beni önemsemesi hoşuma gitmişti çok aşıktık aşkın alevi söndü ama biz tanıştık 2020 eylülde 2021 sonu 2022 başı gibi aşk bitti sevgimiz kaldı saygımız devam ediyor çok şükür her şey bir süre sonra alışkanlığa dönüyor heyecan da olmuyor ben de onunla konuşurken diyorum ki biz heyecanlanmıyoruz birbirimize ya başkası dikkatimizi çekerse diye biliyorum ki o öyle değil o da beni biliyor ben de öyle biri değilim heyecan aşk bittikten sonra çalıştım ettim hiç ona sadakatsizlik yapmadım öyle işte aşık oluyorsın her haliyle seviyorsun gümbür gümbür atıyor kalbin her halini kabul ediyor görmüyorsun gözüne batacak şeyleri sevgin dinginleşip alışkanlığa dönüyor güveniyorsun sonra heyecan azalıyor bi noluyor diyip afallıyorsun ama yine de seviyorsun her halinle seveni sev güzel sevil değer gördüğün yerde ol bak şunu çok takmıştım heyecan heyecan heyecan diye diye kendimi bitirmiştim heyecan olmasa bile sakinlik ve huzur çok önemli oluyor öyle de ama seni de birisi sever kendini çok hakir görme sakın ben de kimseyi sevemem vs diyordum ama 4 4lük birini buldum kendim için allah sana da güzel kapılar açsın hastalığın da allah vergiisi yapacak bir şey yok rabbim şifalar versin sana 🫰🏻
Teşekkür ederim, 🌹🥹
Evlen tat duyguyu kanka
Ben kronik hastayım. Benimle uğraşmak istemez kolay kolay kimse,
Geçmiş olsun neyin var
Şiddetli alerjik astım,
Haftada bir sağlık ocağına gidiyorum.
Şiddetlenirse daha sık olabiliyor.
Bir kez ambulans çağırdım anafilaksiden şüphelendim çünkü. Geldiler,
Geçer bunlar iyi bi tedavi olsan
Dediğim kadar var demi?
Bu arada her hafta sağlık ocağına gitmemin sebebi biten ilaçları yazdırmak falan, illa bir ilacın bitiş tarihi denk geliyor. Egzama vs alerji ler
Geçmedi maalesef 20 yaşımdan sonra şiddetlendi...
Psikiyatriye de gidiyorum zaten,
İnsanlık suçlarına maruz kaldım yıllarca,
Stres yüzünden oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle anneannen için üzüldüm, başın sağ olsun ♥️ Sevgi gerçekten çok derin ve karmaşık bir duygu. Eş sevgisi, senin kardeşine duyduğun sevgi gibi olsa da, daha özel bir bağ içeriyor. Aşk, hayata anlam katan, karşıdakinin kusurlarını bile sevimli görmemizi sağlayan bir büyü sanki 😍 Ama her ilişkide inişler-çıkışlar oluyor, bu sırada sabır ve bağlılık sevgiyi güçlü tutuyor. Bence dedenin hikayesi tam da bunu gösteriyor; sevgi dolu bir evlilik tüm hayatı kapsayan bir yolculuk. Peki sence aşk ve sevgi birbirinden nasıl ayrılıyor? ❤️