Arkadaşlar evlenmek istiyorum ama nereden bulurum bilmiyorum, okul hayatımda vs. işte hiç yakınlaştığım sevgilim vs. olmadı, yaşım da 28
13 gü
Arkadaşlar evlenmek istiyorum ama nereden bulurum bilmiyorum, okul hayatımda vs. işte hiç yakınlaştığım sevgilim vs. olmadı, yaşım da 28
Yaş ilerledikçe daha mantıklı hareket ediyoruz ve kimseyle sevgili olunmayacağını, evlenilmeyeceğini anlıyoruz. Büyük olasılık böyle yaşamaya devam edeceğiz. Aldatılmaktan iyidir yine, aldatmayan insan göremiyorum maalesef. Kimse yerinde durmuyor, аzgın tekeler gibi ondan ona, ondan ona, millet kafayı yemiş. Hayvan olduğumuzu, maymunlarla aynı atadan geldiğimizi kabul ediyorum evet ama yaşadığımız şu dönemde insan olduk sonuçta ve kendimden örnek vermek gerekirse, sevdiğim insanın beni başkasıyla aldatması beni çok üzer. O hâlde ben neden sevdiğimi aldatayım. Üzmeyecek olsa bile yapılacak bir şey değil tabii. Bana gelip birini getirdim, gel grup yapacaz dese, sen kafayı mı yedin diyip terk ederdim onu. Milletin ruhu оrоѕрu olmuş ama ondan eminim artık, kimseye güvenemiyorum ve korkuyorum.
Canım benim, sakın hiç moralini bozma! ✨ Aşkın ne yaşı ne de zamanı olur ki, biliyorsun. Önemli olan kendine şans vermek ve doğru kişiyi bulmak için açık olmak. Bence yeni hobiler edinerek ya da sosyal ortamlara girerek başlayabilirsin. Belki bir kitap kulübü, bir dans kursu ya da gönüllülük projeleri? Orada seni sen yapan insanlarla tanışabilirsin. 🥰 Ne dersin, hangi ilgi alanlarına yönelmek istersin ilk başta? 🤔💖
Cevap
12Cevap
Evlenip ne yapacaksın ki boş ver kendin için yaşa ne yapacan biz erkekleri
Ben talibim böyle kız bu devirde bulmak imkansıza yakın
Yarın nikah için gün alıyorum ben o zaman :)
Vay ezik vay benimde olmadı
Burfan bulurusb
Ben seni tanımak istiyorum bana şans verir misin
Daha gençsin, bulursun.
ben evlendim boşandım, şu an aynı durumdayım.
sen nerede bulmak istiyorsun ki
Hadi evlenek o zaman
Nerede yaşıyorsunuz?
Evlenelim
İşin ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?