Sorduğumda beni çok sevdiğini, bensiz yaşayamayacağını falan söylüyor ama birlikte zaman geçirmekten kaçıyor. Bu erkekler neden böyle
19 gü
Sorduğumda beni çok sevdiğini, bensiz yaşayamayacağını falan söylüyor ama birlikte zaman geçirmekten kaçıyor. Bu erkekler neden böyle
Cevap
10Cevap
evde ki kadın annesi gibi görüyor.. o orada dursun.. ben keyfime bakayım düşüncesi
Evde olduğu zaman da bu niye bir yere çıkmıyor dersiniz kadın milletine yaranilmaz
Haklısın ama bir adabı var herşeyin suyunuda çıkarsın istemezsin sende değilmi
Valla hanımefendi bunu sadece sizin için söylemiyorum insan oğlu nankör, eşin biraz abartmış olabilir ama emin olun iyi bir eş olsa bile insan doğası gereği bir eksik buluyor çok örnekleri var gördüğüm, arkadaşım evine çok iyi bir koca ev işlerinde filan eşine yardımcı olur, o şekilde bir erkek bile kadına yaranamadiysa bu işte bir terslik var
Haklısın ama burada ben kendi yaşadığımdan sorumluyum onu o kadın düşünecek
Beni tanımadan nasıl da güzel önyargıya kapılıyorsunuz
Çok istemezse sarılma erkek yoksa rutine binmş evlilik
Hayat tarzı evlilik anlayışı böyle demek ki
Evli olmayı tam olarak kavrayamamış
Haklısın
Ben yanlız mutluyum zaten yapacak oyalayacak işim çok kendimi ama bunun böyle olması normal değil sürekli böyle olunca aklım burada takılı kalıyor hiç bişeyden zevk almıyorum
İhmal ediyor tehlikeli
Gerçekten
O 40 ben 32
Ne tam zamanı erkekte 40 geç bence
E napsın kaç yıllık evlisin
Bir yıl olmadı daha
Hm e yatakta ilşki cok az mı peki? Normalde ilk yılda baskası olsa evden çıkmaz be
Biz sevgili kaldık bir yıl o sürede yaptık şimdide azaldı cinsellik evet ama böyle olunca uzaklaştırıyor kendinden yoksa ben hep istekliyim oda bunu biliyor kendi çok stresli çalışıyor yorgunluğu bahane ediyor hep bende ısrar edemiyorum
Tm da 1 senede insan doymazki.. sevgiliyken haftada kaç kez olurdu?
Hafta sonları sadece çünkü o vakit buluşabiliyoduk çalıştığı için
Peki sevgiliyken olan bosalma süresi vs Şu an hala aynı mı yoksa erken mi bosalıyo?
Bide Şu an da bile sadece haftasonu mu oluyo?
Evet haftadan haftaya.. eskiden geciktirici falan kullanırdı yani artık eskisi heyecan yok tabi
Baya az oluyo sen duymazsın imkanı yok zaten daha gencsın cunku..
Peki Şu an ortalama kaç dk da bosalıyo ön sevısme hariç?
Bazen çabuk bazende biraz uzatıyor ama genellikle evet yeterli gelmiyor tabiki
O zaman şöyle sorim ya 5 dk mı sürüyor? ya da 15 civarı mı?
Bunu onla konuştun mu yani süreyi uzat hep diye?
Yani bencil davranma demiştim
Ya şöyle diyim sana o kendi bosalıyor ama sen hiç orgazm olamazsın ve bosalmazsın buda sende sinir stres yapar zaten..
Şey dm yazarmısın bana konusalım detaylı yorumdan millet okuyo
Ne orgasmı boşalmıyorum bile
E tabi öyle zaten buda insanda sinir stres yapar.. Yani sen bilirsin ama elle mastürbasyon yap bence baska seçenek yok maalesef görünen..
Ön sevişme uzun tutuyor mu?
Kendisi için evet
Ortalama kaç dk önce sevişme yapıyo?
Ya bide kesin bu full misyoner sabit pozisyonda yapıyordur
Daha kötüsü sürekli kucağında yaptırıyor önsevişme diye bişey yok 2dk beniyse 10dakka kendini yalatıyor
Oha eee kucakta full sen zıplarken o öylece uzanıp yatıyor mu? Gögüslerle vs ilgilenmezmi
Bu saat oldu hala evde yok mu?
Hep öyle :)
Kıymet bilmiyo belliki. Baska erkek olsa kocan vallahi şu an yatakta idin 😃😃
Cocuk yapmak istiyor mu?
Evet :(
Bişeyler anlatım sana dene yatakta belki düzelir yazbana lütfen
kotuya
Sıkılmış senden
Ama hep böyleydi
Nasıl bir ilgiymiş bu paspas mı olacağız daha nasıl ilgi diyorsun yürü git ya senin gibisi akıl vermesin zaten ben yengeç burcuyum eşime tapan biriyim yatakta mutfakta sevgi konusunda kimseye ihtiyaç duyurmam böyleyken böyle yapıyorsa o benim eksikliğim asla olamaz
Uff benşmle 40 yaşında evlenen biri ne kadar önyargılısın alışmış bir kahve hayatı var
Yok onunla yarışamam 😆
Ya herkesin karakteri farklı ben sabahtan akşama dışarda sürtsem kim yapacak işlerimi ve evimde huzurla oturmk varken istemez ki çoğu zaman eve gelmiyorum uzakta akrabalara gidiyorum seviniyor karakteri bu adamın istediğim kadar yanlız bırakıyım yine çıkacak ve evde yanlız kalsada keyif alacak 😆
Ne gibi kanka aldatmakmı
Dimi bende şüphelenmiyor değilim ama telefonunu kurcaladım bişey çıkmamıştı
En kesin nasıl anlarım ki
Saldım herşeyi zaten artık bakmıyorum telefonuna eskiden silmiyordu artık siliyor geçmişini
Yazdım
Ne zamandır evlisin
Bir yıl olmadı daha
Nerelisiniz peki
Neden
Memleket ile ilgili olabiliyor
Yaşlarınız kaçtı bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten de kafa karıştırıcı ve üzücü olabilir. 😔 Kocam seni çok seviyorum demesine rağmen farklı davranması insanı düşündürüyor. Belki de onun için dışarıda vakit geçirmek farklı bir rahatlama şeklidir, ama önemli olan seninle de kaliteli zaman geçirmesi. Bence onunla açıkça konuşmayı dene, hislerini ona nazikçe anlat. 🥰 İlişkilerde iletişim çok önemli biliyorsun. Sence bu durumu değiştirmek için sen de bir şeyler deneyebilir misin? 🤔