Canı da acısın istiyorum ama gelip gittikçe dengem bozuluyor. Erkek arkadaşımla ayrıldık ve onunla bir daha olmak istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bunun için her yerden engelleyeyim mi?
9 gü
Canı da acısın istiyorum ama gelip gittikçe dengem bozuluyor. Erkek arkadaşımla ayrıldık ve onunla bir daha olmak istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bunun için her yerden engelleyeyim mi?
Cevap
4Cevap
Ondan geriye kalan ne varsa silmeli, atmalı yakmalısın. Engellemek ona halen değer verdiğini gösterir. Yok saymalısın
Onu istemiyorum hayatımda artık ve bir yandan da değerli olmadığını umursamadığımı hissettirmek istiyorum
O zaman sakin engelleme, prfolini falan takip etme onu düşünme ve enerjini kes ondan. O zaman başarılı olursun
Teşekkürler. Arada yoklama çekiyor dengemi bozuyor ama bir yandan da onun peşinde olmadığımı ve umursamadığımı göstermek istiyorum ne yapmam gerek aslında nolur söyleyin siz de erkeksiniz en iyi siz bilirsiniz
Bende aynı şeyleri yaşadım zor ve yorucu bir durum. Bu kişi narsist olablir ya da karaktersiz birisi. Arada yoklamın amacı seni kontrol altında tutması halen elinin altında yedek görüyor seni. Sakın sen yoklama yapma, sahte hesaptan bile yapma. Normal yaşamına devam et. Mutlu şeyler paylaş gezmeye gittiğin yerleri paylaş. Sakın onu unutmuş gibi davran
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim
4 rekat namaz kılıp rabbim gönlümdeki ve zihnimdekini bana hatırlatma bile diye dua et
Amin teşekkür ederim yaparım
Rica ederim senin unutamıyorum baglanmışım hissiyatın aslında görünmez varlıkların vesvese si Hannas diyorum ben buna namaz sonrası ferahlık çökmez ise sirkeyle gögüs kafesi kalbinin olduğu kısmı ovala
Çok teşekkür ederim başka neler yapabilirim ve evet ben vesvesem nedeni ile böyleyim
Kurşun döktürmeye gidebilirsin
Hayır gerek yok aklın ve kalbinle bitirmedikten sonra
Peki engel atsam umursadığımı mı düşünür
Hiç olacak bir adam değil onunla bitirmem lazım
Aksiyon almasın istiyorum
O ayrıldı ben de bana dönsün istemiyorum bende de bitti. Biliyorum yoklama çekecek ben de ona değersiz hissettirmek istiyorum ne yapmam lazım engelleyeyim mi diye sormak istedim
Tamam engel atmıyorum o halde
Teşekkürler
Biten bir şeye dönme
İstemiyorum. Bitsin istiyorum bana iyi gelmiyor. Onu engellersem kendini değerli mi hisseder yoksa tamamen vaz mı geçer benden
Engelliyecek kadar umursama derim
Ama yazınca ne yapıcam dikkatimi dağıtıyor benden ümidi kessin istiyorum
Başkasını bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle ayrılıklar gerçekten çok yıpratıcı olabiliyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Bu dengesizlik hali insanı yorar, o yüzden bence kendi iyiliğin için eski sevgilini her yerden engellemen en doğrusu. Bu sana kendini toparlama ve iyileşme alanı yaratacak. Biraz uzak kalmak her zaman en iyi çözüm oluyor, kendine odaklan şimdi. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, kendini nasıl hissedersin engellediğinde? 💕