1 yılTakıntı yapmışsın artıl hırs yapıyorsun sırf başka birine gitmesin diye biliyorsun ki doğru biri değil senin için bırak şu entrikaları büyücüyü sakın düşünme onun da kendi hayatını da karartma hem ilk başta zaten demişsin ona beklentinin olmadığını lütfen takıntı yapma emek verdim diyorsun boş şeylere yatırım yapma iflas olursun vaktini sinirini harcama ona sana değer veren biriyle ol
019 Yorumla
Soran1 yılYa hayır anlamıyosun ki beni onu ilk ben gördüm ilk ben sevdim sonra arkadaşım kaptı yıllarca onları izledim dayanamadım bu benim tek fırsatım öyle bırakamam 🥺
- 1 yıl
Bak yine hırs
Soran1 yılHırs değil sevgi seviyorum ben
- 1 yıl
Değmez ama
Soran1 yılYa nerden biliyosun ki değer işte seviyorum ben benim kalbimin sevdiği nasıl değmesin benim kalbim değersiz mi?
- 1 yıl
Yanlış biri için harcıyorsun
Soran1 yılHayal et bi o kız aramızdan çekiliyo ve beni seviyo mutlu oluyoruz... güzel olmaz mı?
- 1 yıl
Olmaz. Senin en çok sinir olduğun şey arkadaşının o çocuğu kapması senin derdin o, bu yüzden bu kadar takıyorsun, kazanmak istiyorsun, dediğin gibi savaşmak istiyorsun mutlu olacağın ilişki bu değil
Soran1 yılHayır ben o kızdan daha iyiyim daha güzelim bölümümde daha iyi çocuğu da ilk ben gördüm ve sevdim arkadaşıma da dedim ondan hoşlanıyorum diye ama onu benden çaldıı
- 1 yıl
Boş ver işte bu ne çocuğu kim kapar maçı mı Allah Allah hem anladığıma göre onun gönlü de o arkadaşında burak gitsin takıntı yapıyorsun şu an sen kendine odaklan sana değer veren seven kıymetini bilen anlayan biriyle ilişki kur
Soran1 yılKim kapar maçı değil ben seviyorum çocuğu sevdiğim çocuğun da benim olmasını istiyorum niye anlamıyosun 😓
- 1 yıl
İyi de o senin kadar sevmiyor nereye kadar böyle uğraşacaksın çırpınacaksın bırak
Soran1 yılSever ama zamanla sadece o yellozun aradan çekikmesi lazımmm
- 1 yıl
🤦🏻♀️yapma lütfen
Soran1 yılNe yapma ya seviyorum seviyor öylece gitmesine nasıl izin veririm?
- 1 yıl
Peki sen bilirsin ama bu işin sonu iyiye gitmiyor anlayacaksın
Soran1 yılBaşarabilirim bence benim olabilir evlenebiliriz mutlu olabilriiz
- 1 yıl
Peki diyelim evlendin onun aklı başkada aldatmaya başlar sana karşı soğuk olur sen mutlu olabilir misin bu evlilikte
Soran1 yılNiye aldatsın ya sever beni karısıyım ben
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 1 yılNe yaparsan yap boşa zaman harcamış olacaksın asla seninle olmayacak. Zaten baştan beri sana olumlu olmamış ve istememiş seni ve seni idare etmiş. İdare etmesinin sebibi sensin sen zaten olmayan bir ilişkiye zaman vermişsin ve istediğinde gidebilirsin demişsin. Sevgilin gelince gidersin demişsin olay bitmiş baştan.
Büyü filan demişsin bunlara inanıyor olman ve büyü ile olmayan bir ilişkiyi düzelmeye çalışman başka bir saçmalık.
Boşuna uğraşma zararlı çıkacaksın zaten başkasını sevenden sana yar olmaz.
14 Yorumla
Soran1 yılKız giderse çocuk bana kalıcak zamanla beni sever
- 1 yıl
Bu zaman kadar sevmemişse sevmez, o kıza olmasa başka kıza gider
Soran1 yıl2 ay onu unutmadığı bir süreçti 2 ay ne ki benimle 5-6 ay geçirsin sevecek
- 1 yıl
Hadi inşallah
1 yılBüyü işine girersen hayattaki olumsuzluklar peşini asla bırakmaz bunu bil. Bende şu an öyle bir durum yaşadım ama geri çekilip sakin kalmak, delirecek gibi olsanda hayatına devam etmeye çalışmak en doğrusu. Büyüye değil duaya sarıl.
05 Yorumla
Soran1 yılSonra noldu peki sevdiğin seninle mi?
- 1 yıl
Benzer yaşadığım şey bı erkeği istesemde elimde tutamamak. Zorla güzellik olmaz derler ya zorlayınca oluru olsada o tadı vermiyor. Bazı şeyler akışında olmalı, içinden gelerek olmalı.
Soran1 yılNasıl zorla tutabilirim peki elimde?
- 1 yıl
Kızım sen canım? Zorla tutmak seni nekadar mutlu edecek?
Soran1 yılYa sever o sever erkek değil mi aklı yok iki memeye tutulur sonra ya niye bu kadar özgüvensizsiniz anlamadım
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle sakin ol 🙏 Böyle durumlarda pozitif kalmak zor ama soğukkanlı olman gerekiyor. Sevgilinle açık ve dürüst bir şekilde konuş. Onun ne hissettiğini anlamaya çalış, belki de sadece kafası karışık olabilir. İlişkinizi neyin özel kıldığını hatırlat, yaşadığınız güzel anları ve ona olan duygularını dile getir. Ama asla kendini küçük düşürme veya biriyle yarışa girme. Bu mücadele değil, sevgi meselesi 💖 Eğer gerçekten seni seviyorsa, doğru kararı verecektir.
02 Yorumla
Soran1 yılYa ne demek yarışa girme seviyorum ben rakibim o kız
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAnlıyorum, zor bir durum gerçekten. 😔 Ama unutma, kendini küçük düşürmeden sevdiğin için savaşmak en değerlisi. Gücünü ve sevginizi göster ama kendini harcama. Belki bir süre uzaklaşmak iyi gelecek, kendini ona hatırlatmak istiyorsan sosyal medyada aktif ol, güzel anlar paylaş. Ama unutma, en son uğraşman gereken kişi senin sevgilinin kalbinde yer eden biri değil, senin değerini bilmeyen biri. 💪❤️ #GüçlüOl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u 1 yılengelleme.. bırak yol ver engelle ve ayrıl
00 Yorumla
1 yılbacım sen biraz beyinden sakat falan misin çocuğun haberi olmadan çocuğu sevgilim diye tanıtmak gezdirmek ne sldlflsllskdls
11 Yorumla
Soran1 yılSonradan oldu ve birzz konuştuktan sonra itiraz etmedi
- Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı.
1 yılBüyücü diyo aq saka gibi. Olum sal lan manyak kendini harcatma ağır ol
28 Yorumla
Soran1 yılYa lütfen seviyorum abi
- 1 yıl
Başka birinie gidiyor iyi misin sen? Sen kaybettiğini gostermen lazik
Soran1 yılGitmemesi lazım giderse dönmez şu an benim o benim
- 1 yıl
Odanda yalnız kalınca anlarsin beni
Soran1 yılYalnızım zaten şu an 🥺
- 1 yıl
Kendini gittin aptal gibi paraladın
Gözlerine bakıp unuttun, karaları
4 duvar arasında kaldın , değmedi?
Aglamasaydı keşke gözlerin , şimdi bak yalnız ellerin !
Soran1 yılDaha değil ellerini hala tutabilirim sadece ayırmam lazım
- 1 yıl
Okey bilader delirttin beni sen , dikkat et
1 yılaradan cik...
sizin is olmaz.
adam eskisini seviyor ve sana durust davranmis.
06 Yorumla
Soran1 yılŞimdi gitmemesi lazım giderse dönmez biliyorum o yüzden kızı filan soğutmam lazım ki kız buluşmak istemesin
- 1 yıl
cocuk, kizi seviyorsa ne yaparsan yap vaz gecmez; kiz, cocugu seviyorsa ne yaparsan yap yine vaz gecmez.
cocuk seni sevmediyse ne yaparsan yap yine sevmez. sevecek adam bir bakisla bile asik olur, sever. yola ikna edilmis bir sevgiliyle cikma, yari yolda kalirsin. sen, cocugu ozgur birak, kaderinde varsa olur, yoksa olmaz. hatta unut onu, yola devam et.
Soran1 yılKız çocuğu seviyorsa ne yaparsan yap vazgeçmez dedin ya benim işte o seven ve vazgeçmeyen kız benim
- 1 yıl
bosuna kendini yoracaksin, bu iliski bitip uzerinden zaman gectiginde benim yorumum aklina gelecek. bazen soylenenlere kulak tikariz ve hayat bize tecrube ettirir.
Soran1 yılBen o adamla evlenince evet aklıma geliceksin
- 1 yıl
benide haberdar et, merak ettim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Detay okumadım. Gidene dur demek pekde akıllıca değil.
04 Yorumla
Soran1 yılDurması lazım
Soran1 yılBenim olması hayırlı olsun
1 yılÖyle isteği olan karaktersizdir. Senin de kendine saygın olsun. Yol ver gitsin
01 Yorumla
Soran1 yılOkudun mu sorunun detayını?
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılEngelliyemez kişi istediğini yapar böyle bir yere varamazsın.
01 Yorumla
Soran1 yılAma lütfennya kalbim acıyoo çok seviyorum
1 yıleski secgilisini isteyen, düşünen hala ihtimal eden birine sevgilim mi diyorsun? o senin değilmiş ki bedeni seninle olsa ne olur...
01 Yorumla
Soran1 yılOlacak ama o ihtimali ortadan kaldırdığımda benim olacak
Gizli Üye(18-24)1 yılBu kadar ucuz olmayın, seni istemeyen birini sahiplenme çabası ne böyle? Kendinize saygınız olsun
01 Yorumla
Soran1 yılSevgi neydi? Sevgi emekti
Tek bir yol var o da büyüüüüüü
01 Yorumla
Soran1 yılO kıza çocukla beraber olduğumu söylicem
1 yılSen varya şeyddansın şeyddann
08 Yorumla
Soran1 yılNeden öyle dedin? seviyorum ben
- 1 yıl
psikopatsın olm sen, düşman başına mk
Soran1 yılTerbiyesiz terbiyesiz konuşma lütfen
- 1 yıl
yürü la
Soran1 yılzaten sinirim tepemde sana zılgıtı çekmiyim git başımdan
- 1 yıl
sana buradan bir korum, allaha önden bilet alırsın bacım ikilee
Soran1 yılterbiyesiz kıllı ayı
- 1 yıl
okee :d
bırak gitsin ya
01 Yorumla
Soran1 yılsuss
Gizli Üye(18-24)1 yılBayaği slksin😂😂😂
01 Yorumla
Soran1 yıl😒
Gizli Üye(25-29)1 yılbu ilişkide fazlalık sensin
016 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum... ama seviyorum da😭😭
Cevap sahibi1 yılaşkım uzaktan da sevebilirsin bence yapma yani yine sen bilirsin
Soran1 yılNiye benim olma ihtimali varken neden uzaktan seveyim?
Cevap sahibi1 yılsenin olma ihtimali derken çocuk seni sevmemiş o yeni bir ilişkiden çıkmış ve bunu biliyorsun birde biz sevgiliyiz diye konuşmuşsun etrafta çocuğun haberi bile yok
Soran1 yılSonradan oldu konuştuk bir şey demedi
Soran1 yılSevgilim oldu yani ilk başta kızdı sonra onj öyle tanıtmama bişey demeneye başladı sevgilim oldu yani
Cevap sahibi1 yıltemeliniz sağlam değil aşkım maalesef olmaz
Soran1 yılSağlamlaştırıcam önce o kız aramızdan çıksın
Cevap sahibi1 yılo kızla arasında gönül bağı var sen onları ne kadar ayrı tutarsan tut eğer onlar birbirlerini seviyolarsa ne yap et çaban boşa çıkar
Soran1 yılAldatmayı ikisi de affetmez kız durumunda şey paylaşmış ten başka tene değerse hikaye biter diye o yüzden kıza çocukla birlikte olduğumu söyleyeceğim
Cevap sahibi1 yılbunu hemcinsine yapma.. bu kadar kötü olamazsın bence
Soran1 yılBaşka çarem yok ya da büyü yaptırıcam ama büyü olmaz o yüzden bunu dicem
Cevap sahibi1 yılneden başka çaren yok dedin zorla mı yaptırıyolar sana
Soran1 yılhayır çocuk gidicek diye öyle dedim şu an benim ve yanımdayken bu benim son şansım giderse dönmez biliyorum çünkü
Cevap sahibi1 yılbence bırakmalısın aşkım... kendini strese kaosa sokuyorsun yanan sen olucaksın yemin ederim... fakat yine de inşallah her şey gönlünce olur diyorum..
Soran1 yılBırakırsam kahrolurum asıl o şu an benim sevgilim çok yakınım sadece o kızın aradan çıkması lazım sonra ben mutlu olabilirim
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilinden ayrilmakla başla
079 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum diyorum seviyor 🥺
Cevap sahibi1 yılanlamiyormusun seni sevmiyor birak istedigini yapsin
Sende unut onu
Soran1 yılSen unutabildin mi muratı?
Cevap sahibi1 yılSen bunu nerden biliyorsun
Soran1 yıl🤐
Cevap sahibi1 yılsen bunu nerden biliyorsun diye sordum?
Cevap sahibi1 yılbeni takip edermisin
Soran1 yılOnu söyleyemiyoruz maalesef
Cevap sahibi1 yılBeni taniyorsun degilmi
Soran1 yılOnu da söyleyemiyoruz maalesef
Cevap sahibi1 yıldalga geçeçeksin hic sirasi degil
Soran1 yılSen muratı unuttun mu peki?
Cevap sahibi1 yılevlendi o aklima geliyor ama unutmaya calisiyorum
Cevap sahibi1 yılzor olsada inaniyorum ki unutacam dua ediyorum Allah icimdeki sevgiyi alsin
Azaldi ama eskiye bakarak
Soran1 yılYaptıklarının bedelini ödeyeceksin sadece şu an çok acil bir şekilde sevgilimi engellemem gerek yoksa seni unutmuş değilim
Cevap sahibi1 yılNe diyorsun ya sen
Cevap sahibi1 yılne yapmışım ben
Soran1 yılSen ne yaptığını daha iyi biliyorsun fransadasın diye korkmam sanma ay neyse uff şu an seninle uğraşamicam
Cevap sahibi1 yılelinden geleni yap fistik
Cevap sahibi1 yılbana hic bisey olmaz
Cevap sahibi1 yılSen git 2 planda ol ezik
Soran1 yılAnnene yazınca muratın attığı fotoğrafların konuşmaların ss lerini atınca görürüz kim ezik kim değil
Cevap sahibi1 yılMurata foto bile atmadim😂😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılofff cok akilisin istedini yap fistik 😘😘😘😘😘
Soran1 yılMurat sana attı zaten konuşturtma beni şimdi
Cevap sahibi1 yılNe atti bana murat😂 ne l diyrosun kizim sen iyimisin
Soran1 yılŞeyinin fotoğrafını attııı
Cevap sahibi1 yılcok merakliysan atayim
Soran1 yılBende ss var canım annene atarım sosyal medyadan nasıl konuştuğunu öğrensin namuslu kızının
Cevap sahibi1 yılat altinada imzanida bas
Soran1 yılTamam canım
Cevap sahibi1 yılSağol
Soran1 yılRica ederim canım
Cevap sahibi1 yılSevmekden vazgec
Soran1 yılNeden?
Cevap sahibi1 yılbaska birine gitmek isteyeni tutma
Hep arada kalcaksin akili ol
Seni sevecek senin degerli kilacak birini bul
Hayat cok kisa
Soran1 yılŞimdi iyi davranıyorsun çünkü korktun benden sedef ama sen bana kötülük yaptın bende sana yapıcam unutma bunu
Cevap sahibi1 yılkizim s4lakmisin
Cevap sahibi1 yılben sana ne kötülük yaptim ne anlatiyon sana iyi davrandim frlan yok sana anlatiyorum bunlar gercek kim olsa bunlari der
Cevap sahibi1 yılBana hic bisey yapamasin ben senden her konuda ustunum unutma gurbetciyim elimde hersey var
Soran1 yılBen sana güvenmiştim 🤐 görüceksin sen yazma daha.
Cevap sahibi1 yılTrol yapmaya devam et
Soran1 yılTrolsan annen öğrenince nasıl yüzlerine bakacaksın?
Cevap sahibi1 yılSensin trol ben degil
Cevap sahibi1 yılAnnem gil herseyden haberi var
Cevap sahibi1 yılAnnemle arkadas gibi dertlesiyorum
Cevap sahibi1 yılSenin derdin ne kardesim
Soran1 yılMuratın şeyini attığından da haberi var mı peki?
Cevap sahibi1 yılMurat kendisi atti ben istemedim
Cevap sahibi1 yılBen muratan böyle bisey istemedi o kendi bir gün öylece atti kendi s4lakli bunda beniim hic bir suçum yok
Soran1 yılTamam annene anlatırsın
Cevap sahibi1 yıltamam yap
Soran1 yılUnutma her şeyin bir bedeli vardır.
Cevap sahibi1 yıltrollunu gectinmi güldunmu eglendin mi?
Soran1 yıl?
Cevap sahibi1 yılKürt kizimisin sen
Soran1 yılSanane
Cevap sahibi1 yılSen osun
Cevap sahibi1 yılLuminex
Almanyada yasiyan
Soran1 yılSedef daha kimlere kötülük yaptın bilmiyorum ama bedelini ödeyeceksin müsait bir zamanda annene yazıcam saçını başını yolsun senin ya da abine ya da babana
Cevap sahibi1 yılTamam sen yaz dövsunler beni
Soran1 yılTelefonunu alırlar ya da kartını eskisi gibi özgür olama da gör gününü hatta belki gerçekten döverler
Cevap sahibi1 yılailem baskici degil annem biliyor hic bisey yapmicaklar sen niye bu kadar taktin anlamadim
Cevap sahibi1 yılfransadayim ben ailen baskici degiller
Cevap sahibi1 yılNeyi anlamiyon
Soran1 yılAilen baskıcı değil aynen sedef sanki tanımıyorum seni muratla olan o konuşmalarını atayım da bakalım ailen fransız mı türk mü?
Cevap sahibi1 yılKizim sen ne istiyorsun benden
Cevap sahibi1 yılbabam fransiz annem türk
Cevap sahibi1 yılannem biliyor herseyi neyi anlamak istemiyorsun
Cevap sahibi1 yılmuratla aramda bisey yok
Soran1 yılMuratın şeyini attığın o konuşmaları unuttun heralde bende ss olarak var canım uff ne uzattın ya benim derdim aşkım ama seni unutmadım atarım annene görür kızarlar bu kadar bir şey hadi iyi akşamlar
Cevap sahibi1 yılMurat atti seyi sildi anlikdi sen baya yalan uyduruyorsun
Soran1 yılAynen canım senin yazdıkların yalan dimi
Cevap sahibi1 yılhadi dalgani geçdiysen git
Soran1 yılGörüşürüz sedef.
Cevap sahibi1 yılGörüsüz kürt kizi
Soran1 yılKim olduğumu öğrenince şaşıracaksın ve pişman olacaksın.
Cevap sahibi1 yılcok pisman olacam coook coook
Cevap sahibi1 yılAglat beni
1 yılEngellemeyi mi öğretelim?
00 Yorumla
1 yılPipisini kes
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBurcu ne
01 Yorumla
Soran1 yılBaşak
Birak gitsin
01 Yorumla
Soran1 yılHayır seviyorum dedim okumadın mj