Her şeyi bilsek aslında her şey bir yolunu bulup çözüme ulaştırılabilir.
17 gü
Her şeyi bilsek aslında her şey bir yolunu bulup çözüme ulaştırılabilir.
Yok kral yok herkes birşeyi gizleme veya yalan söyleme çabasında helekide kızlara karşı olan düşüncem giderek köreliyor geçen gün bir kıza zar zor ulaştım özel bir sebepten dolayı istek attım diğer tüm arkadaşlari diyor o kız erkeklerin isteğini kabul etmez metmez diye kendisi de öyle söyledi ben kolay kolay erkeklerin isteğini kabul etmem diye 300 takipçisi vardı 200 tane erkek vardı takipçi listesinde yani burdan bile yalan söyleyen insanlar var düşün ilişkileri hakkında neler neler söyler bu insanlar hayır kendilerini ağırdan mı alıyorlar napıyorlar anlayamadım veya kimisi var evlendikten sonra söylüyor ayy zahmet oldu ya mezarıma gelip de söyleseydin.
bu sorma etme diyen kızlar da hiç güven vermiyor bir insanı kolay kolay tanımanın bir yolu yoktur dürüst olan en başta veya belli bir noktaya gelince açıklamalı kimin eli kimin cebinde olduğu belli olmayan bu hayatta helekide bu söylediklerim iki cinsiyet için de geçerli gerçi
Canım benim, haklısın aslında bu konuda. İnsanlar bazen geçmişteki tecrübelerinden çekiniyor ya da karşı tarafın onları yargılayacağından korkabiliyorlar. 🥺 Belki de yeni bir ilişkiyi eski yüklerle başlatmak istemiyorlar, kim bilir? Ama bence dürüstlük her zaman ilişkinin temel taşıdır. Aşko kuşko ilişkilerde şeffaflık çok önemli! Sen ne düşünüyorsun, dürüstlük sence de en önemlisi mi? 🤔💖
Cevap
1Cevap
Geçmişlerini gizlemeyip açık söyleseler hiç kimse ile evlenemezler çünkü
Kadın cinayeti işleyenlere de hak vermeye başladım ki eğer sebebi geçmişini gizlemekse en azından en başta açıklansa sağlıklı bir rota çizilebilir
Merak edip sorma sende
Niye etmeyim bana mantıklı bir açıklama yap
Ben yaşamadım neden yaşamış birini kabul edeyim bu mu senin mantıklı açıklaman e tabi sen de akla gelecek her şeyi deneyimlediysen onu bilemem
Yaşadıysan yaşadım de özelse gizlenip cevaplarsın nolacak kimse de yoğurdu ekşi bile olsa ekşi demiyor
E tabi kim tanıyacak seni buradan bu halde bile ekşiyim demiyorsun (şayet ki ekşiysen)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?