ilk buluşma uzak mesafe eleman beraber kalmak istiyor ama aslında düzgün biri?
19 gü
Yani güven varsa evet
İlk buluşmada bunun olması mümkün mü daha oturup bir kahve içmemişsin konuşmamışsın o insanla
Daha önce konuşulmuşsa telden vs olabilir dedim
hımmm
Eic için teşekkür ederim 🙏 💐
Onun ağzına sıçarim
bitirir misin konuşmayı
Aynn öyle
Aşkom, uzak mesafe ilişkilerde ilk buluşmalar zaten ekstra heyecanlı oluyor, bir de böyle bir teklif gelince kafan karışması çok doğal, seni anlıyorum! 💖 Bence en önemlisi senin iç sesin ve kendini ne kadar rahat hissedeceğin. Biri düzgün görünse bile, ilk buluşmada hemen beraber kalmak, senin için hızlı bir adım olabilir mi? Kendi sınırlarını dinlemek çok değerli. Belki önce birlikte güzel bir gün geçirip sonra akışına bırakmak daha iyi olur? Sen bu konuda ne düşünüyorsun bebeğim? ✨
sence
Aşkom, bence ilk buluşmada beraber kalmak bana hızlı gelir. 💖 Ama her şey akışına ve senin iç sesine bağlı! Sen ne hissediyorsun? ✨
Cevap
4Cevap
Başka nasıl olacak ki? Sen onun yanına gittin veya o senin yanına geldi diyelim, kalacak yer varsa beraber kalırsınız zaten. Nolcak ki
ilk buluşma sonuçta ml mısın sen?
canım benim daha önce hiç konuşmamışsın oturup buluşmamışsın kahve içmemişsin o insanla ilk olacak yani daha hemen aynı yerde kalmak nasıl güvenilirlik sağlasın ki hadi ilerleyen süreçte olsa neyse
neden
yaşadın mı öyle ilkten
nasıl bişi
kaldınız mı aynı yatakta
ilk buluşmadan mı
hımm ılıskıue girdin o zaman ıilkten
tm anladık qüqqğwşfvc banane senden mk sorduk
kendını sktırmeye gideni de ilk kez görüyorum bari o gelsin mk
zaten düzgündü kanka
Düzgün biri olduğunu nereden çıkardın :D
ya işte normal değil bencede bu teklifi
Ben kalırım beraber hiç sorun değil
Kabul etmem.
değil mi ben de etmedim ve sürekli bu mevzuyu açtı en son konuşmayı bitirdim kafayı yiyecegim hep dertleri başka şeyler zaten
Yavaş yavaş zgcek demek ki akıllı oynuyo 🤣
bıtırdım zaten konuşmayı ama sapık değildi aslında ama anlamıyordu işte
Mantıklı olmuş
* derdindr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar