Aldıkları onca ah varken beni aldatan sevgilim ve en yakın arkadaşım nasıl bu kadar mutlu olabiliyor?

Kızlar merhaba, ellerim titreyerek yazıyorum, buraya sadece içimi dökmeye geldim çünkü etrafımda şu an güvenebileceğim tek bir insan bile kalmadı. Hayatımdaki en büyük darbeyi, canımı teslim edeceğim iki insandan aynı anda yedim. 2 yıllık bir ilişkim vardı, sevgilimi gerçekten çok seviyordum ve ciddi düşünüyorduk. Diğer tarafta da çocukluğumdan beri yanımda olan, her derdimi, her sırrımı paylaştığım, 'öz kardeşim yok ama o var' dediğim en yakın kız arkadaşım... Sevgilimle o kadar iyi anlaşıyorlardı ki, ben saf gibi 'Ne güzel, hayatımdaki en değerli iki insan birbiriyle çok iyi anlaşıyor' diye seviniyordum. Meğer ben kendi ellerimle koynumda yılan beslemişim. Olayı tamamen tesadüfen öğrendim. Geçen hafta kız arkadaşımın telefonuna bir bildirim geldi, o sırada mutfaktaydı. Ekranda sevgilimin adını ve yanındaki kalp emojilerini görünce dünyam başıma yıkıldı. Mesajları okuduğumda arkamdan aylardır nelerin döndüğünü, benim dert yandığım günlerde bile onların birlikte olduğunu öğrendim. Ben ağlarken onlar arkamdan gülüyormuş. En çok canımı yakan ne biliyor musun? Yakalandıktan sonra ne bir özür dilediler ne de bir pişmanlık hissettiler. Kız arkadaşım beni her yerden engelledi, sevgilim olacak o pislik ise 'Zaten aramızda heyecan bitmişti' diyerek kendini savundu. Ve işin en korkunç, en adaletsiz kısmı: Şu an resmen el ele, göz göze bir ilişki yaşıyorlar. Sosyal medyada mutluluk pozları paylaşıyorlar, hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar. Ben burada günlerdir gözüme uyku girmeden, mideme kramplar girerek 'Ben bunu hak edecek ne yaptım?' diye kendimi yiyip bitirirken, onlar aldıkları bu devasa ah ile nasıl bu kadar huzurlu ve mutlular
Aldıkları onca ah varken beni aldatan sevgilim ve en yakın arkadaşım nasıl bu kadar mutlu olabiliyor?