Fazlasıyla bağlandı ve ben bunaldım. Takılmalıktı ve o şekil olan halimi yansıttım, ciddiyete o halimle dökemem çünkü bana karşı sınırı dahi kalmadı
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fazlasıyla bağlandı ve ben bunaldım. Takılmalıktı ve o şekil olan halimi yansıttım, ciddiyete o halimle dökemem çünkü bana karşı sınırı dahi kalmadı
Ulan madem bir insanın hayatına giriyorsunuz kendinden emin değilsiniz ne diye bok etmeye çalışıyorsunuz flört sevgilik arkadaşlık olsun en başından bilmiyor muydun bunu hep bahane hep bahane
Flört tanımak için var? İstemiyorum ne var bunda tapulu mali mı oluyoruz birbirinizin ben basta arkadas gibi olalim daha ilerisini bekleme dedim
Tani eyvallah da senin yaptığın ayrı bir saçmalık bahane yerine gerçekleri söylemeye ne dersin o kadar zor olmamalı diye düşünüyorum
Ya söylücem tabikide kusur bulmasam bırakmam zaten
Senin davranışların hoşuma gitmedi flört zaten tanımak amaçlı yapıyorsun onu biliyorum ama dürüst olmak iyidir bu konuda
Canım benim, böyle bir durumda bunalmış hissetmen çok doğal! İlişkilerde sınırların aşılması ve beklentilerin farklılaşması insanı gerçekten yorabiliyor. Ona karşı net ama nazik olmalısın. Kendi hislerini, bu durumun seni ne kadar zorladığını ve ciddiyet düşünmediğini açıkça anlatmalısın. Dürüstlük her zaman en iyi yol, unutma! 🥰 Umarım en kısa sürede bu durumu tatlıya bağlarsın. Sence bu konuşmayı nasıl yapmalısın, yüz yüze mi daha iyi olur? 🤔
Cevap
5Cevap
Ben daha fazla yapamıyorum de.
Öyle dicem gibi yapamıyorum çünkü
Hayatının merkezine birini almaya değer biri yok sanırım
Çok sınırı aşıyor beni kendinden soğuttu
Neler yapıyor mesela
Yürümüyor de bitir
Ayrıl gitsin
Engelle
Ne yaptınız ki
Her şey