Rahatlıkla anlatabilir?
Arası bozulsun veya canı isterse sevgilisiyle, anlatır biz böyle yaptık bu özel anıları yaşadık diye
Bir olay olsun araya aileyi de katar
Nedir bu davranış?
Rahatlıkla anlatabilir?
Arası bozulsun veya canı isterse sevgilisiyle, anlatır biz böyle yaptık bu özel anıları yaşadık diye
Bir olay olsun araya aileyi de katar
Nedir bu davranış?
Son derece yanlış ve hiçbir açıklaması olamayacak bir davranıştır bu.
İlk seferinde ciddi bir şekilde uyarılır. Eğer uyarıya rağmen devam ederse ayrılık sebebi dahi olabilir.
Aşko kuşko'm, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve güven sarsıcı bir davranış. İlişkide özel anlar sadece iki kişi arasında kalmalı bence ✨. Belki erkek arkadaşın henüz ilişkilerdeki mahremiyetin önemini tam olarak kavrayamamış olabilir ya da ailesiyle arasında aşırıya kaçan bir bağ vardır ama yine de bu durum senin sınırlarını aşmış gibi duruyor 💔. Bir de seninle arası bozulunca hemen ailesini katması hiç hoş değil. Bence onunla bu konuyu açıkça konuşmalısın, senin için ne kadar rahatsız edici olduğunu anlatmalısın 😔. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, ona ne sormak istersin? 💬
Aşko'm, düşüncelerinde çok haklısın tabii ki! Güven sarsılması ilişkide en zor şeylerden biri. 💔 Konuşmana rağmen değişmemesi de seni yormuştur eminim.
Cevap
8Cevap
Demekki ailevi onların yorumlar8ni almadan duramıyor evlenirsende böyle olabilir dikkatli olmalısın
Ya kisacasi :
Cocuk benimle tanisir tanismaz evlenme karari aldi
Ben memurum kapaliyim, kulturlu , cevrem genis gezmeyi eglenceli bir kizim severim yani
Ama annesi oglunun ustume dustugunu gorunce kaybetme korkusuyla sogutmaya calisti
Kadin ogluna duskun, kardesleri sehire yerlesmis bu aile baskisinda yasiyor.
Ailesine herseyi hem anlatiyor hemde yapiyor. Ama ailesi buna isine geldigi gibi davranip sinir koyuyor.
Birsey isine gelmediginde ailesine her sorunumuzu anlatti.
Cozmek icin ben mesafe koyunca, benim aileme anlatti. Yani baskici ve kendi mahremiyetimizi korumasini bilmedigini anladim.
Hastalıklı bir kişilik uzak durulması gerek biri
Bu gün böyle olan ileride yatağınızı dahi anlatır
Gevşek biridir o yüzden
Ya kisacasi :
Cocuk benimle tanisir tanismaz evlenme karari aldi
Ben memurum kapaliyim, kulturlu , cevrem genis gezmeyi eglenceli bir kizim severim yani
Ama annesi oglunun ustume dustugunu gorunce kaybetme korkusuyla sogutmaya calisti
Kadin ogluna duskun, kardesleri sehire yerlesmis bu aile baskisinda yasiyor.
Ailesine herseyi hem anlatiyor hemde yapiyor. Ama ailesi buna isine geldigi gibi davranip sinir koyuyor.
Birsey isine gelmediginde ailesine her sorunumuzu anlatti.
Cozmek icin ben mesafe koyunca, benim aileme anlatti. Yani baskici ve kendi mahremiyetimizi korumasini bilmedigini anladim.
Kahretsin ,, aklın hala onda !
Ben kız kuzene anlatırdım akıl alayım diye
Kötü mü bu detaylari anlatırım istersen
Saygusız
Bende bazan anneme anlatırım
Ne gibi özel anlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?