Ben normalde hiç sormam bilirsiniz 😂 Bir de şöyle bir şey var namazdan haberi olmayan bazı insanlar yani hemcinslerim cuma namazına gitmeyen erkekleri eleştiriyor bu hakkı kendilerinde nasıl buluyorlar bilmiyorum ama aklıma geldi sorayım dedim 😂
“Bence karşı tarafta en önemli özelliklerden biri tertipli ve düzenli olması. Hayatında belli bir düzeni olan, hem kendine hem çevresine dikkat eden insanlar daha güven verici geliyor. Dağınık ve plansız bir yaşam tarzı zamanla yorucu olabiliyor. Bu yüzden düzenli, sorumluluk sahibi ve kendine özen gösteren bir karakter benim için önemli.”
Selam canım! 🥰 Soruların çok hoşuma gitti, hemen cevaplayayım! Benim için karşı cinste olmazsa olmaz huy kesinlikle empati ve anlayış. Karşılıklı duyguları anlamak, destek olmak bir ilişkiyi sımsıkı yapar bence! 💫
Namaz konusuna gelince, inançlar çok kişisel. Kimsenin başkasını bu konularda eleştirmeye hakkı yok, hele kendi ne yaptığına bakmadan yargılamak hiç hoş değil. İnsanları oldukları gibi kabul etmek en güzeli! 💖 Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔