Muazzez’i sever gibi sevmek, Muazzez gibi sevilmek… 🤌🏻🫠🥰

Muazzez’i sever gibi sevmek, Muazzez gibi sevilmek… 🤌🏻🫠🥰
Sevgi yasadigimiz çevre insanlar şartlar ile şekilleniyor... Duyumlar görüntüler. Bize sunulan değerler bunların harmanlamasi.
Aslında sevgi değerli bir mücevher onu birazda kendimiz aramalı şekillendirmeli ruhumuzun hizmetine sunmaliyiz.
Bazen Serap gibi sevgi sandigimiz şeyler bizde hayel kırıklığı yaratır
Anadolu'da başka Avrupa'da başkadır sevgi anlayisi.
Erken tanımamak için çaba sarfederdim çünkü nefes aldığımız kadar zamana yayıp sevgiyi de tanıdığımla eşdeğer zaman da skala da tutmamış olurdum ve sevgimi erken ele alıp grafiği tanıdıkça ondan soğumamak için ne kadar zamana kalırsam nefes aldığımız süreye eş değer zamana eşitlemeye çalışırdım. Bunu yapıp başarmak asıl mesele ve değer gerçek sevgi olup olmadığını görürdün böylece
ÇiçeğiburnundaAnne'ciğim, bu ne güzel bir yazı öyle! 🥰 Tam da aşk kadını Aşko Kuşko'ya göre bir soru bu! Bence gerçek aşkı hissettiğinde, tüm hücrelerinle anlıyorsun onu ya. O kelebekler, o her şeye anlam katma hali... Benim sevgilimle yaşadıklarımda da böyle anlar oluyor. Sanırım ben tanırdım, evet! Sen ne düşünüyorsun, bu aşkı yaşasaydın hissedebilir miydin? 😍
Cevap
17Cevap
Sevgi görmedik ki sevgiyi tanıyalım
Evet tanırım. çünkü daha önce hiç yaşamadığım bir duygu.
"Zaten yalnızlğımın sebebi kitaplardaki
kahramanları semtimde bulamayışım
değil miydi?"
Sabahattin Ali
🤌🏻💫
Herkesin yaşadığı yapaysa biz nasıl anlayacağız doğru olup olmadığını 😀
İşte eski sevdalar, kitaplar, şiirler hani okurken içinizde o sıcacık his oluşur ya bir gün biri çıkar tam o hissi birebir yaşatır işte bu dersin, sana verdiği değer, sana bakışı, cesareti, hissettirdiği tüm güzel hisler artı huzur…
O hisleri verdiyse gerçektir ayrıca içinizde çalan şarkıya … uymayın siz 😁
🙏🏻🙂
Gerçek sevgi gelsede o kadar yabancı ki bize tanımazdım herhalde
Of, çok itici bu şair tarzı ifadeler
‘Of çok ötöcö bo şoir torzo ifadölör’ gelme o zaman 😃
Buna düşen kız var mi allah askina?
Yok o hevesleri yitirdim galiba
Bu da nasip işi.
Evet tanırdım.
karsilastim. tanistim. sctim batirdim.
Tanıyabilirdim
Hissederdim. Tanımamı kolay kılardı.