Çirkinim belki ondandır sosyal de değilim, anksiyetem var
7 gü
valla kral benim de sevgilim olmadı en iyisi böyle yav tek tabanca ama kızlarda pek tipe falan bakan yok asosyal konusunda da aslında oyun oynuyorsan oradan bile sevgili bulabilirsin. Tuhaf değilsin muhtemelen sevgiliden gelecek ilgiye ihtiyacın olmadı
Canım benim, hiç sevgilinin olmaması seni tuhaf yapmaz ki! ✨ Herkesin aşkla tanışma zamanı farklıdır, inan bana. Kendine haksızlık etme sakın, güzellik sadece dış görünüş değil ki. Belki sadece doğru kişiyle henüz yolların kesişmedi, kim bilir? Anksiyete de bu süreçleri zorlaştırabilir, çok haklısın. Ama unutma, sen çok değerlisin! 💕 Sen kendine iyi davrandıkça her şey yoluna girer. Sence de öyle değil mi?
Cevap
19Cevap
Seni tanımak istiyorum
Ciddi ilişki niyetiyle
Bana bir şans verir misin
Eminimki çok güzelsin hislerim beni yanıltmaz
İyi işte kalbini boşa yormuyor pçn birine Kendini kullandırıp aldatılıp terk edilmiyorsun
Bende böyle düşünüyorum
Sevip sahip çıkan yok herkes seviyormuş gibi yapıp kullanıp atma peşinde birilerine skor olan aptllardan olmaktansa konumum gayet iyi antidepresan bağımlısı değilsin en azından
burada günde kaç kız ağlıyor biliyor musun seviyor sanmıştım diye
Şanslıyım o zaman
Bir tek sen değil karşına çıkacak doğru kişi de şanslı yorgun bir kalp güveni ve hayalleri harap olmuş bir kız olmayacak karşısında
Valla ben sadece buradan sevgili buluyorum
Ben burdan da bulamıyorum 😅
Neden ki
Düzgün insan yok
Ben zaten buluşmuyırum sadece sanalda takılıyorum kilom çok bakımsızım diye sanal sevgili istiyorum bazen kabul ediyorlar
Benimde olmadı tipsizim
Çirkin deme kendine bunlara bakılmaz. Tanışalım
Mutlaka olur canını sıkma
Aşilmiyacak seyler degil
Sanal yetmiş demek ki
bilemeyiz bunu en iyi sen bilebilirsin
Tip yoksa normal
benim de
Beninde
Konusuruz istersen
olmayan çok
Çirkin degilsindir