Evet hiç sevgilim olmadı.
Tabiki sevgilim oldu.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
20 senelik yaşama sürecimde hiç sevgilim olmadı. Ya bende sıkıntı ya da karşı cinste sıkıntı. Bir insanın 20 senelik yaşama sürecinde bir kere dahi olsa ufak bir flört yaşayacağı karşı cins çıkmaz mı? çıkmadı işte. Bazı şeyler kendini yırtsanda kendini duvardan duvara vursan da olmayınca olmuyor değil mi? Şanssızlık mı desem yoksa bedbaht olarak yaşadığım hayatın bana haram kıldığı bir kural mı bilemedim çözemedim...
Seninle hiçbir alakası yok demek de şansızlık diye tabir etmek de yanlış bir söylem olur her sandr;belki sevdiğin hoşlandigin kişiye açılma yöntemin yanlıştır veya hiç acilmadiysan da özgüvenin daha iyi düzeye çıkar o da zamanla. Şansa gelince, şansına hangi pencereden baktığına bağlı güneş her gün doğar ama her yeni günde hekese gülmez. poziztig olmaya çalış kendini sürekli olmadı olmayacak batsiizm gibi kötü enerji ile doldurma evren ne istediğine gire sana yanıt veiri.
kesinlikle haklısın. bu yazdığın motive edici yorumun içinde ayrıca çok teşekkür ederim.
Motive olmana çok sevindim her şey gönlünce olsun...
teşekkür ederim seninde her şey gönlünce olsun :)
Cevap
16Cevap
Sevgilim olmadı hiç
Hiç sevgilim olmadı, iyi bir nedenle sanırım
Her şeyin içinde hem iyi hem kötü yanlar vardır :-) belki ilk sevgilin buna değecek
Evet, aslında nedeni çok basit,
Ya tam yazamadım lol
Neyse ne diyordum, ortamlarda bulunmadım ve son zamanlarda evde durduğum için
Anladım sevgili yapmak için fazla uğraşmadin diyelim olsun Kendi hayatında birisini istersen o zaman arasın...
Sevgilim olmasını istiyorum, ama arayarak bulunmaz sanırım.
Cevreden arkadaşlariniz aracılığıyla belki bulabilirsiniz Nasip kısmet.
Olabilir belki, arkadaşlarım da yok.
Çevre edinmeye calis yeni arkasliklar kur zamanla olur
neden bilmiyorum ama hiç olmadı korkuyorum galiba saçma mı
Saçma olduğunu düşünmüyorum bilâkis biz insanların tüm duyguları tatma özelliğimiz var. oradan buradan duyduğun olumsuz çift yorumları
veya bilinçaltında yatan bazı deneyinler nedeniyle (ailen küçükken bir tartışma yaşamıştırtaa sevgililik dönemine karşı öfke patlamaları olmuştur veya ayrılmışlardır sen de acaba sağlıklı bir ilişkm ne kadar sürer hiç olur mu gibi önyargıya kapılarak korkman gayet normal.
ya biraz öyle olabilir ama insanlar çok acımazsız kızalra güvenmekte zorlanıyorum güvenilir kızda kalmadı ya bana bu flört işleri çok saçma geliyor şöyle saçma geliyor bi kişiden hoşlanırsın onla konuşursun flörtleşirsin onla ama şimdi 5 kişi ile aynı anda flörtleşiyorlar bana ters bu sevmiyorum hani sevgili olsak şey gibi hissederim survivorda birinci olmuşum gibi hissettirir saçma mı düşünüyorum
Günümüzde ilişkiye karşı biçilen saygı ve sadakatin çok az olup sanki normalmiş gibi aynı anda birden fazla kadın/erkekle konuşmak tabiki de hiç etik değil katılıyorum. fakat bir sepet elmanın %90 i kurtlu çıktı diye Kalanlari da çöpe atmayın değil mi içini açarız emin olmak için. sen de kriterlerin doğrultusunda sana güven verecek ksiisyi bulana dek kendi doğrularınla iletişim kurup hak ettiğin istediğin değeri alacağın/vereceğin karşılıkli sadık. Birini bulacaksın yeter ki inan...
Her şeye korkarak yaklaşmak olumsuz enerjiyi de beraberinde getirir bir zaman sonra istemsizce kuruntu yapmaya başlarsın. ilk önce karşındaki kişiye şans vererek başla sonra izlenimlerin ve deneyimlerine bağlı olarak hareket edersin
küçük bi flört denemesi dışında sıfır sevgili 😎
Küçük de olsa bir deneyim 🤓
olmasada olurmuş
Sıkma canını bakarsın bir sonraki sevgili adayinla oncekinde edindiğin tecrübeler işini kolaylaştırır..
Hiç olmadı desem inanacak mısın?
Tabi ki benim de olmadı ne olmuş. herkesin sevgilisi olacak diye bir kaide yok değil mi:-)
3 hafta sürdü sayılır mı 😂
Sayılır üç hafta da olsa belli bir zaman sürmüş 😂
Hangisi doğru?
@illaisimmiolacak geçen Zaman mi yoksa sevgililik mi? Diye sordun yanlıis anlamadim değil mi
Öyle bişey değil.. Ceketli bey anlar canım :))
İllaişimmiolacak Hanım ondan bahsetmiyor. 😊
Doğru olan her ikisi.
1.5 sene ve 3 ay süren sanal sevgili. 3 hafta süren reel sevgili.
@illaisimmiolacak nasıl? Daha açık olur musunuz
Anlattı işte
@illaisimmiolacak yanıt daha yeni düştü forumuma. anladim sevgilinle yaşadığın bağ önemli burada bana göre tabi herkes farklı bir şekilde tepki verir
Canım biz sevgili değiliz , Ceketli Beyin kısmetini kapatma :D
@Sevenlerinsesi Bu siteden tanıştığım ve biri flört diğeri sevgili olarak nitelendirebileceğimiz iki ilişkim oldu. Flört olan 1.5 seneye yakın sürdü. Sevgili olan ise yaklaşık 3 ay kadar sürdü.
Ayrıyeten üniversitede konuştuğum bir kız oldu. Bu kızla da 1 ay internet üzerinden arkadaşça konuştuk ve sonrasında kendisi bana hisleri olduğunu söyleyince 3 hafta süren bir sevgililiğimiz oldu.
@illaisimmiolacak ahahah hayır yanlış anlaşılmasın onu demek istemedim. herkesin nasibi farklı olur. ben, iki kişi arasında geçen zaman ile hissedilen bağın entegre olmasına karşılık verilen tepkiyi kast etmek istemiştim. misal iki haftada sanki iki aydır, üç ayda da sanki üç yıldır birlikteymis gibi bir duygu bağı oluşur ve bu durum diaariya da yansıir. gibi
Anladim. Daha güzel başlangılara diyelim o zaman...
Benim için en unutulmazı ve halen aşık olduğum 1.5 yıl flört kaldığımız. İki sevgilim olmasına rağmen flört kaldığım ve daha ileriye taşıyamadığım ilişkiyi unutamıyorum. şu an kendisi bir başkasına aşık ve sevgilisiyle arası bozukmuş bir süredir. Umarım eğer mutluysa tekrar barışırlar.
@Sevenlerinsesi Anladım evet öyle oluyor bazen
@illaisimmiolacak 😂😂 Hakkını helal ettin mi
Girme o konuya :D
Hiç sevgilim olmadı.
Evet bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı.
Senin oldu mu
Hayır ben istemedim
Yaş kaç
23 ?
Takip 😉
Hayır
Hiç olmadı olmayacakta sanırım
Bu kadar ümitsiz bir bakış açısı olmayacak bir şeyin olması için inanmak kadar etkilidir. her seyijn zamanı vardır
evet hiç olmadı 😞
Üzülme belki çok yakında olur yeyerki inan bazen çok istedigimiz bir şeyi uzakta arayınca yakınımızdakiler göremeyiz...
bilmiyorum herkes gibi sevmek sevilmek istedim ama olmadı işte. gerçekten seven insanlar pek kalmamış
Bunu okumak söyleyen birisi kadar üzücü ama bence kendini bu düşünceye hapsetme çünku bir süre sonra kendini suçlamaya psikolojisine girersin. herkesin gönlüne göre bir nasibi vardır umarım ki senin de tez zamanda her şey gönlünce olur...
sen üzülme boş ver sen sev sevil ben beklemiyorum
Teşekkür ederim ben de akışına bıraktım.
ricaederim 🙂 doğru insan inşallah bizi bulur yanlış insanlar bizi yorar bu hayat ta
Yorulsak da bir sonraki adımlarımızı daha güvenli atarız. amiin her şeyin hayırlısı gönlümüze de düşsün..
amin Hayırlı geceler diliyorum görüşürüz inşallah gene 🥰🥰🦋
Size de hayırlı geceler.
teşekkür ederim canım iyi ki varsın 🤲
Ben jdjdj
Nasil?
Olmadi
Anladım sağlık olsun sen iyisin ya
İyiyim canim
hiç olmadı
Istemedinmi...
Benim de hiç olmadı.
Senin oldu mu