17 aylık bir ilişkimiz vardı ve 7 hafta önce bitti ilişkimiz. Çok detay vermeden anlatıp kısa tutucam, kız arkadaşım çok mükemmeliyetçi biriydi, zihnini ve kafasını çok şeyle meşgul ederdi, bazı kötü ve hissetmek istemediği duyguları dahi bir şeylerle kafasını meşgul ederek yaşamayı geciktirirdi. Ayrılmadan 3-4 hafta önce not bırakmıştı evime, son zamanların gerginliği çoktu ve bu durumdan rahatsız olmuştu, 'son zamanlarda seni haddinden fazla kırdığımın farkındayım, başlamak ve başarmak istediğin her şeyde yanında olmak istiyorum, bana bu kadar güvenmeseydin bu kadar çok şey başaramazdım. Sıra bende' yazıyordu notunda. Ayrıldığımız güne kadar ona gerçekten her konuda çok güvenmiştim, arkasındaydım hep ve desteklerdim onu her zaman, bazen bunu yapmadığımı söylese de ben ona o hissiyatı hissettirememiş olsam da, amacım buydu her zaman, onu desteklemek. Erkekler olarak daha çok problem solver olarak yaklaşırız olaylara, özellikle o kişi hayatımız için önemli biriyse ve önemli bir yere sahipse ve ben de bunu yaptım çoğu zaman, aslında o dinlenilmeyi isterken bile ben problemi çözmeye çalışıyordum ve bu durum onu üzüyordu, bir şeylerini benimle paylaşamıyordu bu sebepten. Ayrılık sebebimiz, son zamanlarda artan tartışma ve kavgaların verdiği yorgunluk ve kaybetme korkusuyla benim her şeyi alttan almam ve okey olmamdan kaynaklanıyor biraz, biraz da kendime ait bir fikrim düşüncem olmayışımdan. O ne derse okeydim, aynı şeyi düşünürdüm zaten çoğunlukla ama o kişi bunu benim karakterimi mi çözememe ve kaybetme korkumdan dolayı çok dar bir hareket alanına sahip olduğumu düşünüyordu, haksız diyemem ama onu sevip değer verdiğim için kavga vs gibi şeylere yer olsun istemiyordum ilişkimizde. İkimiz de birbirimiz için şöyle düşünüyorduk: karşı taraf ilişkiyi devam ettirmek için çaba sarf etmiyor, ben uğraşıyorum çabalıyorum tek. O bana ben ona bunu söyledik ayrılırken. Aslında bence ciddi bir iletişimsizlik ve dinleme problemimiz olduğunu düşünüyorum. Ben ondan 2 yaş büyüğüm ve dönem olarak da öyle, son senem ve biraz boş vakit geçirmek istedim sadece, bunca yıl okumanın verdiği yorgunluğu tembellikle ödüllendirdim ki o da bundan hiç hoşlanmaz. Vaktini boş geçirmeyi sevmez ve başkanlığını yaptığı bir topluluk ve sorumlulukları vardı. Sürekli bana şöyle yapsana, şöyle etsene, mezun olcan az kaldı bir hedefin yokmuş gibi hareket ediyorsun falan diye sürekli boğuyordu beni. İlk başlarda sevinirdim, mutlu olurdum beni böyle uyarmasına ve değer vermesine ama sonradan çok boğdu bunlar. O da bir şeylerin değişmediğini görünce çok gergin birisi oldu son aylarda, sonrasında da o notu bırakmıştı bana martın ortasında. Nisanın 10'unda ayrıldık zaten. Ama benim böyle boş vakit geçirmem hep böyle biri olduğum veya olacağım anlamına da gelmiyor. Beni bilen biliyor, ufacık bir uğraşla neler başarabildiğimi ve mezun arkadaşlarımın bile bana danıştığı çok şey oluyor. Bu dediklerinden dolayı kendimi kötü asla hissetmedim çünkü nasıl biri olduğumu biliyorum, sadece gururuma dokundu beni nasıl böyle etiketleyebiliyor diye, hiç mi tanımadı diye. 1 ay sonra aynı ülkeye staja gideceğiz yurtdışında, nasıl olacak bilmiyorum ama şu an ayrıyız, sıfır iletişim var aramızda. Ayrılıktan 2 hafta sonra kapıma geldi ve biz 3 gün beraberdik, sevgili gibiydik ama sonrası resmen bir boşluk. Hatta ben biraz işleri berbat ettim sanırım onu arkadaşıyla arabada yan yana görüp arayarak, o çocukla ilişkin mi var diye sormuştum çünkü çok zoruma gitmişti. Zaten o günden sonra engelledi galiba beni WhatsApp'tan sadece. Diğer platformlarda engel yok. Bi umut var mıdır acaba ne düşünüyosunuz?
23 gü
Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler