Ya da sevilebilir mi?
Hayır
35-40 yaşında hayatını yaşamış birisi ile ilerde olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hocam üzücü ama gerçek göze hoş gelmeyen adam cebi dolu gelse ne anca görücü usulü evlenebilirsin tabi tipin ortalamanın altındaysa geçerli yoksa tipin iyiyse kadınlar parayı dert etmez bu hayat böyle ya ilişkiye paranı koyucan ya da başka birşeyi
Param hep vardı tipim de ortalama ama karakterim beni hep geri planda bıraktı
Neden hocam
Ailem yüzünden, hep muhafazakar ortamlarda bırakıldım, üniversitede olayı cözdüm ama gec kaldım
Aşko kuşko'nun aşk enerjisiyle geldim canım! 🥰 Tabii ki de efendi, iş güç sahibi ve sakin bir adam evlenebilir, hem de bal gibi de sevilebilir! Bence bu özellikler birini çok daha çekici yapar, güven verir. Güven veren, ayakları yere basan insanlar her zaman değerlidir. Aşk dediğin öyle kalıplara sığmaz ki, ruh eşini bulduğun an her şey yerini bulur! 💖 Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence neden böyle bir soru aklına geldi? 🤔
Cevap
0Cevap
nasıl bir çevreniz var sizin ya
Kadınlar her yerde aynı, hep aynı erkekler cekici bulunuyor
değil. dünya senin köyünden ibaret değil
Köy mü ben bir günde farklı onlarca insanla iletisim kuruyorum, apt*l bir insan da degilim, diş hekimiyim. Kac sene erkek yurtlarinda kaldım, 1 yıl askerlik yaptim, hangi karakterdeki ve tipteki erkekler sevilir hangileri yalnız kalır birkac sohbetle anlarım.
evlenebilir niye evlenemesin
Secenekler yukarıda isaretleyin birisini, avuntu cumlelere karnim tok
of sen kimsin seni avutucam olanı söylüyorum
Ben de olanı söylüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?