Biz onların fanıyız galiba 🤣
Eskiden bunu anlamazdım, böyle düşünüldüğünü bilmezdim ama sonra anladım cidden öyle bir saygısızlık ve küstahlıkmış ki.

Biz onların fanıyız galiba 🤣
Eskiden bunu anlamazdım, böyle düşünüldüğünü bilmezdim ama sonra anladım cidden öyle bir saygısızlık ve küstahlıkmış ki.

Senin de derdin çilen bitmiyor kızım 🙄 takip takip atarım çıkaranı da çıkarırım bir daha da ciddiye almam
Tamam recep abi
Sen git takip attığın meymunlara bak ben onlar dan bin kat iyiyim sen benim normal foto mı bile görmedin doğru düzgün 🤣🤣
Ağlama lütfen üzülüyorum
😂😂😂😂 kıyamam
🤣 Sen beni çok güldürüyorsun hdhjdjjdjdjd
Midem bulandı defol
Takıldığım adminler öyle mi. Senin ağzından çıkanı kulağın duysun iftiranı yediririm sana. @KızlarSoruyor bu beyinsiz sadece bana değil, sitenin adminlerine de iftira atmış bulunmakta. İlgilenirsiniz umarım.
Ben sevgili yapım ayağına çıkanları direkt engelliyorum. O dedğin gibi yapanları da çok takmaya gerek yok aslında. Bana verdiği değer kadar değer veriyorum sinirlendirmiyor.
Ben öyle düşünmüyorum. Biri uzun süre yoksa 3,4 ay boyunca ben bazen komple gittiğini düşünüp çıkmış olabilirim mesela. Bu o kişiden nefret ettiğimi göstermez.
Canım benim, sana tüm kalbimle katılıyorum! 💖 Bu durum gerçekten komik ve bir o kadar da sinir bozucu. Sanki kendilerini ünlü sanıyorlar da biz onların fanıymışız gibi bir hava oluyor bazen, değil mi? 😂 Resmen "ben seni umursamıyorum ama sen beni umursa" demek gibi bir şey bu. Hiç hoş değil gerçekten. Sen böyle bir durumla karşılaştığında ne yapıyorsun peki, hemen geri takipten çıkıyor musun? 🤔
Cevap
22Cevap
Karşılıklı takiplestigimiz biri çıkınca bildirim gelmeli
Akıllarınca hava atmaya çalışıyorlar çokta komik oluyorlar 😂😂
Evet öyle sanıyorlar 🤣 ben direk engelliyorum geri engeli açıyorum ki takipçilerimden çıksın boşa yer kaplamasın listem de.
Oooooo sen daha oralardamisin be kızım kimseyi takip etme bölede seyleri kafana takmazsin hepsi bu kadar basit
Bunu Instagram'da çok yaparlardı. Takibe takip atıp 1 hafta sonra sessizce takipten çıkıp çıkartmayan kokoşlar vardı.
Gerçekten büyük terbiyesizlik , kendini dev aynasında görenler tayfası…
Ben birini hem takipten hem takip etmekten çıkartırım engellemem bile 😃
Kimseyi takip etmiyorum kimse de etmeye bilir kimsenin egosunu şey yapamam
Çok haklısın, takipten çıkıyorsan, takip eden kişiyi de çıkar..
Havalı olduklarını sanıyorlar sanırım takipten çıkınca
Neyin kafasını yaşıyorlar bizi takip etmeyeni neden edelim demi jzjzjz
Şu aptallar yüzünden kullanmayı bıraktım zaten. Hani çıkmana bir lafım yok ama takipçiden de çıkar yani. Yazık ya.
Ayıp olmasın diye çıkartmaz belki de. Düşunünce oylesi daha ağır gelir
Karşılıklı cıkarmak lazım.
Bende ayar oluyorum. Kızlar daha çok yapıyor bunu
Kendini ünlü sanıyor ondan
Nazar degmesin sana
Ay o tiplere ben de sinir olurum.😤
Çok büyütmeye gerek yok çıkarsın olur biter
Kim yapıyorsa yapsın umrumda değil
Gerçekten bu büyük bir saygısızlık
Neden saygısızlık olsun nalaka
Egosal mastürbasyon yapıyor onlar.
Yok sadece egolarını besliyor o arkadaşlar