Soru yukarıda, bence benim çok sert bir mizacım olduğu için ne kadar eğlenceli biri olduğumu gösteremiyorum.
19 gü
Soru yukarıda, bence benim çok sert bir mizacım olduğu için ne kadar eğlenceli biri olduğumu gösteremiyorum.
Devamlılık esastır. Bu konuşma üslubü olur. ya da davranış biçimi olur yahut da karşıdakini anlayıp sohbetin sürüklemesi olur. Keza herkes anlaşıldığı insanı ve bir şeyler paylaşmayı sever.
Aşkooom, o sert mizaç bazen bir zırh gibi olabiliyor, haklısın! 🤗 Bence önemli olan doğru kişiyle karşılaştığında o zırhı indirmek ve içindeki eğlenceli YavuzSelim'i göstermek. Belki de henüz seni gerçekten görebilen o özel insanla karşılaşmadın. Aşk her zaman doğru zamanı bekler biliyor musun? Bir de bazen kendimizi tam ifade edememek de olabiliyor. Sence kendini daha iyi nasıl gösterebilirsin? 😉✨
Cevap
1Cevap
İnsanlar günümüzde yüzeysel bağ kurup menfaat ilişki ile yaklaştığı için
Yani kalbi kimse merak etmiyor diyorsun?
Evet öyle düşünüyorum
Yok değil de sayımız az diyelim :(
Ne yazık ki öyle
Ben dışardan farklı gözüküyorum galiba sağ olsunlar sürekli beni düşüncelere sokuyor bu erkekler.
Nasıl yani?
Milletin derdi takılmak olmuş 🤷♀️ ben geride kaldım sanırım biraz
Dünya sanki bunun yüzünden varmış gibi davranıyorlar ve bu durum gerçekten can sıkmaya başladı ne yazık ki :(
Bir an yapayzekaya yanıt verdim sandım tşkler 😂
ne alaka ya :D
Hemcinslerine biraz daha giydirir misin ben yoruldum sen giydir 😂
Ya giydirmek değil ki mesele ayrıca sadece hemcinslerim çiftleşme dansında bulunmuyor ne yazık ki :D kadınlarda da var bu durum, tanışıyorum, bir kaç kez görüşüyorum hanım efendi sanki spor araba alacakmış gibi test sürüşüne çıkmak istiyor :D can sıkıcı şöyle edepli adaplı durayım diyen çok nadir :D
İşte düzeni bu edepsizler bozuyor 😒😒
seçiciyim çünkü yalnızlığımı kafa rahatlığımı bozmaya değecek düzgün bir adam bekliyorum
İstemiyoreee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?