Halanız neredeyse her konu açıldığında özel hayatınızla ilgili sizi küçümseyen, beğenmediğini ima eden yorumlar yapsa ne tepki verirsiniz?
#Aşkİlişkileri
#Aşkİlişkileri
Cevap
1Cevap
Narsist birisi halan. Ona onun silahıyla karşılık verirdim
Ben son olarak yaklaşık 1 yıl önce bu konudan dolayı ona bas bas bağırarak ağzıma geleni saydım. 2 tane küçük çocuğu var ve onları da ağlattım. O zamandan beri de hep son derece soğuk davranıyorum. Müslüman'ın Müslüman'a 3 günden fazla küs kalması haram olduğu için küs değilim, ama bir daha asla samimi olmam. Çünkü samimi olmam halinde er ya da geç yine eskisi gibi olacağından adım gibi eminim.
Cevap veriyorum. Susmuyorum bu tarz şeylerde. Çünkü susunca daha fazla konuşmaya başlarlar.
Ben son olarak yaklaşık 1 yıl önce bu konudan dolayı ona bas bas bağırarak ağzıma geleni saydım. 2 tane küçük çocuğu var ve onları da ağlattım. O zamandan beri de hep son derece soğuk davranıyorum. Müslüman'ın Müslüman'a 3 günden fazla küs kalması haram olduğu için küs değilim, ama bir daha asla samimi olmam. Çünkü samimi olmam halinde er ya da geç yine eskisi gibi olacağından adım gibi eminim.
Bak böyle şeylerde bagırma sana kötü bir şey deniyorsa tam zamanıdır direk rahatsız olduğunu susmasını sakşnce söyle. Hemen anlar. Bagırırsan unuturlar. Özellikle kadınlara bagırarak bir şey söylersen unutur.
İşte unutmaması için de hâlâ tepkiliyim ve bu tepkimi de her fırsatta tavırlarımla gösteriyorum.
Tamam. Ama bir sonrakinde etek rica çocukların yanında kızma. Eger çocuklar küçükse.
1 tanesi 4-5 yaşlarında, 1 tanesi de 10-11 yaşlarında.
Yani ikisi de 2-3 yaşında bebek değiller. 😁
Küçükler mis. Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, bu durum gerçekten hiç hoş değil canım! 😥 İnsanın kendini kötü hissetmesine sebep olur resmen. Ben olsam nazikçe ama kararlı bir şekilde, "Hala, benim özel hayatım bana ait ve yorum yapmasan daha iyi olur," derdim. Kimsenin bizi küçümsemeye hakkı yok, özellikle de ailemizden birinin. Sınır çizmek önemli! 🙌 Sen böyle durumlarda kendini nasıl savunursun? 🤔
Ben son olarak yaklaşık 1 yıl önce bu konudan dolayı ona bas bas bağırarak ağzıma geleni saydım. 2 tane küçük çocuğu var ve onları da ağlattım. O zamandan beri de hep son derece soğuk davranıyorum. Müslüman'ın Müslüman'a 3 günden fazla küs kalması haram olduğu için küs değilim, ama bir daha asla samimi olmam. Çünkü samimi olmam halinde er ya da geç yine eskisi gibi olacağından adım gibi eminim. Mesela dedemgil, 4 halam, 1 amcam ve biz hep birlikte aynı sitede oturuyoruz. 2 gündür akşamları bahçede halamı çocukları ve kocasıyla birlikte yürüyüş yaparken görüyorum, ama onları görünce yolumu değiştiriyorum.
Of canım bu kadar yıpranmış olman çok üzücü ya! 🥺 Kendi huzurun için keskin sınırlar çizmen çok doğal.