Böyle bir durumda tepkiniz ne olur?

Yaklaşık 3 yıldır kız-erkek karışık, özel bir yurtta kaldığınızı ve bu sene sizinle aynı üniversitede okuyan bir kızın geldiğini düşünün.

Biraz aceleci davranıp içinizde asla kötü niyet barındırmadan, henüz yurda yerleşmeden yurt yöneticilerinin her sene başında duyuru vs. yapmak için kurduğu yurt WhatsApp grubundan kızın telefon numarasını bulup son derece iyi niyetle, sadece aynı okulda okuduğunuzu bildirip bir an önce tanışmak için adını soyadını öğrenip İnstagram'da takip isteği gönderiyorsunuz. Sonra " Acaba henüz yüz yüze tanışıp konuşmadan İnstagram'da takip isteği göndermekle yanlış mı yaptım? " diye düşünüp isteğinizi geri çekiyorsunuz, ama sonra tekrar istek atıyorsunuz. Birkaç kez o şekilde istek atıp geri çektikten, birkaç kez de " selam, nasılsın? " gibisinden son derece basit mesajlar attıktan sonra kız sizi engelliyor. Yetmiyormuş gibi " Beni taciz ediyor " diyerek hem yurt yönetimine bildirip hem de ailesine söyleyip yok yere herkesi ayaklandırıyor ve yurt çalışanları da size patlayıp kalbinizi ve gururunuzu kıracak sözler söylüyor. Siz de sene sonunda yurt hakkında Google Haritalar'da bunları belirten yorumlar yapıp " Şu şu çalışanlarla fazla samimi olmayın " diye belirliyorsunuz. Sonra o çalışanlar sizi arayıp sizin için ne fedakarlıklar, iyilikler yaptıklarını söyleyip üstüne üstlük " Hakkımı helal etmiyorum " diyor. Bu durumda tepkiniz ne olur?
Böyle bir durumda tepkiniz ne olur?