Sizin tepkiniz ne olurdu böyle bir durumda?

Benim 9 yaşında kız yeğenim var ablamın kızı küçük yaştan beri kuran kursuna gitti arada başörtüsü felan takıyor isteyerek kendi düşüncesiyle çünkü öyle alıştı ailem muhafazakar bir aile ablam çarşaflı yeğenim açık giyinmeye hiç alismadi ablam alistirmadi hiç bir şekilde bende gurur duyuyorum onun böyle olmasindan başı açık bir kadın olduğum halde benimde kızım var kendi kızımı da öyle alıştırmak istiyorum bende küçük yaşta kuran kursuna gittim namazımı kıldım başımı kapattım çok şükür muhafazakar insanım benim kızım 1,5 yaşında onunda bebek başörtüsü var arada takıyorum çok seviyor şapkayı çıkaran çocuk başörtüyü çıkarmıyor bu da benim hoşuma gidiyor kimi insan bunu yobazlık olarak algılıyor ama alakası yok bebekken annemler bana da takiyormuslar bebek başörtüsü ne var bunda kız çocukları mini etek elbise tayt file çorap vs böyle şeyler giyince çoğu insanlar tarafından kötü karsilanmiyor özgürlük diyorlar ama kız çocuğuna başörtüsü, erkek çocuğuna sarık takınca bunu yobazlık olarak algılıyorlar neden böyle bu insanlar Müslümanlık bunun neresinde ben böyle olaylarla çok karşılaşıyorum?

Sizin tepkiniz ne olurdu böyle bir durumda?