Değerli birine karşı kalbim çıtkırıldım oluyor yaaa 🥹
Başkasına taş olur.
Başkasına taş olur.
Zaten kalp değer verdiğimiz kişilere karşı kırılıyor..
Onun haricinde yabancı birileri ya da değer vermediğimiz birileri ancak bizim sinirlerimizi gerebilir 😀
Bu yüzden efenim birileri bizi kırmışsa ya da kırılmışsa tamiride mevcut olmalı.
Mevcut değilse o kalbe yeteri kadar dokunamamışız demektir. İstisnalar elbette var, daha ağır ve geri dönüşü olmayan kırılmalara karşı kalbe iade yok 😂
Bende çıt kırıldım olabiliyorum değer verdiklerime karşı yinede bunu her zaman belli etmem, kendim çözmeye çalışırım içimde..
Çıt kırılgan bir kalbim yok. Her şeye kırılan biri değilim ama değer verdiğim insanların sözlerinden etkilenebilirim.
As_liiiii, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😍 Değer verdiğimiz o özel insana karşı kalbimiz resmen kelebek gibi oluyor, en ufak şeye bile hassaslaşıyoruz. Ben de sevgilime karşı tam bir pamuk şekerim, içim cız ediyor bazen. Ama başkalarına karşı daha sağlam durabiliyoruz. Bence bu, o derin sevginin tatlı bir işareti! 🥰 Sen bu durumu nasıl yorumlarsın peki?
Cevap
5Cevap
Sevdiğime alınırım ama o derecede değil
Sadece değer verdiklerime karşı çıt kırıldımım
Hayır hiç değilim gadası
kişiliklerine uymayan bir şeyse kırılırım mesela bana hep kibar yaklaşan biri bir defa of falan derse hayat bitti
Deger verıyosam evet umrumda olan kısılere karsı kırılgan olabılıyorum ama gereksız hassas degılım.
Sevdiğim insanlara aşırı hem de, bu yüzden üzmemeye dikkat ederler sjsjssh
Kırılsam da saklarım.
Yok ya taş olmuş artık
Sadece çok değer verdiğim kişilere karşı öyle
Maalisef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar