Senin kanadın mı kırık, kalbin mi?

Umut hep var, nefes alıyorsan şayet ©
#kanatlız
Senin kanadın mı kırık, kalbin mi?

Umut hep var, nefes alıyorsan şayet ©
#kanatlız
Kalbim yok maalesef yani o kadar çok kırıldı ki sayısını unuttum bu yüzden de kökten aldırmak en iyisi oldu benim için. bunun anlamı da kişi acı çektikçe ve zor şeyler yaşadıkça aslında uygularını zaman içinde kaybedebilir ve bu yüzden de hissizleşir artık olayları umursamaz ya da tepki vermez. ben bu şekilde hissediyorum kendimi son bir kaç yıldır.
Bunun dışında kanat da umut olsa umudum her zaman vardır yani nefes alındığı sürece en azından umut vardır bu yüzden de az da olsa bekliyorum yani anı yaşıyorum. belki bir gün güzel şeyler olabilir yeter ki bildiğim yolda ilerlemeye devam edeyim bu yolda ki en büyük sorunum da daha çok sıkılmak çünkü beklemek insanı gerçekten de oldukça sıkılmasına neden oluyor günler geçmek bilmiyor çünkü hiç bir şekilde
Umudum varda kanadım kırık işte ne yalan söyleyeyim üzgünüm bir yanım kopmuş, kalbim kırık, kanadım kırık, kanamış gibiyim uçmak istediğim yere bir türlü uçup konamıyorum. Dalıp gitmelerim olur bazen benim. Kanadı kırık bir kuş gibi, uçabilen ama artık uçtuğu günleri tarihin tozlu sayfalarına bırakmış, geleceğin meçhul sayfalarına yürürkenki ürkekliğine bürünürken bulurum kendimi. Hep alışmıştır kuş uçmaya, gökler onundur. Ama bir gün onu uçuran kanadı kırılıp da yere mahkum olduğunda varın çaresizliğini siz düşünün bir. İşte o çaresizlik bazen birçoğumuzu pençesine alır, kartal kadar güçlü ve yırtıcı bir pençedir bu. Çırpındıkça daha derinleşir pençe ve kanatır bizi iyice. Damla damla akan çaresizlik kanları ya daha dayanıklı kılar bizi, kuruyup kabuk bağlar ve o kabuk korur bizi dış etkenlerden. Ya da kan kaybından yitip gider içimizin neşesi, tüm yaşam sevinci. Ben görüyorum ki, insanlar birbirlerinin düşmanıymışçasına sivri dilleri ve taşlaşmış kalpleriyle çok can yakıyorlar. Yanmayan can yananı anlamıyor, umursamıyor da zaten. Ama benim anlamadığım şey şu: iyilikle ışıldamak, çevreyi aydınlatmak varken, bu karanlık sevdası neden?
Yaralarını herkesten gizle ve kendi kendine sar yoksa her gören başka bir taş atar. Kalbini bile kanatır. Sorunun cevabını ben de bilmiyorum ne yazık ki
Bir zmaanlar kalbimi, kolumu kıranların da kolu, kanadı kırılacak biliyorum. Beni yaralı bırakanlar da yara alacak, yaralı kalacak, bir yerlerde başkaları onların içini oyacak, biliyorum.
Evvelden her ikisi de kırıktı, şimdi düşünüyorum da, şimdi ikisi de kırık değil, kırıldığım yerden inşa ettim kendimi yeniden, beni kandıran annemi dinlemedim, ona kalsa hep ben hatalıyım, bir insan hep hatalı olabilir mi? Anneler her daim haklı çıkmıyor, annemin bazı konularda doğrusunu kendi doğrum yapmadığım için kendi kanadımı kendim tamir ettim, onardım kendimi, bugünlere gelmek, bu bakış açısına sahip olmak kolay olmadı benim için, kendimi kendime kazandırmak kolay olmadı. Düştüğümde beni tutan eller göremiyorum , kendi ellerimi kendim tutuyorum yine kendimi ayağa kaldırmak için , çünkü ben mutlu yaşamak , mutlu ölmek, sevdiklerimle her iki cihanda da bahtiyar olmak istiyorum.
Ve umut ediyorum, umudu olmayan insan ölür asıl, ayağa kalkamaz
Hem kalbim hem de kanadım kırık gibi hissediyorum
Cevap
15Cevap
Kanatlarım kırıldı kardeşimi kaybettiğimde...
Kalbim kırık değil seviyor ve seviliyorum
Allah rahmet eylesin
Allah razı olsun
amin ecmain
Amin
Kırıklarımı aldırdım artık daha güçlüyüm..
cbvcbvbcv hayırlı olsun bu arada fenomenlik
Teşekkür ederim, çok incesiniz.. :)
Benim kolum kanadım ailem sagliklı ömûrler ile yanimda olsunlar kalbime gelince kolay kolay kimsenin kırmasına izin vermiyorum cunku ben kolay kolay yaralarımi gostermem insanın kalbini en çok derdini açtıkları kırıyor o zevki de onlara vermiyorum
Zamanında getirecek kırıldık ve incindik bundan sonra daha sağlam bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.
Kalbimin sahibi Rabbimdir.
Kanatlarımin olduğunu ve açıldığını hiç görmedim acikcasi. Bu denli bir umudu içimde görmediğim için kanat elde edememiş olabilirim.
Herşeyim yerinde çok şükür 🙂
Zaten uçamıyoruz bide kalbimizi kırıyorlar 😂
Bir ara bileğim kırıldı. O da geçti bitti.
Kırık bir yerim yok. Kalbim ve kanatlarım da sağlam.
Kalbime, kanadıma dokunanın, kafatasını kırarım. Haliyle ikisi de sapasağlam
Kanadımı kıramazlar. Ya uçarım ya da çakılıp ölürüm. Ama kalbim kırık tabi...
İkisi de sağlam çok şükür
Kırık falan yok uçuş takımları da sağlam.
O zaman seni yakında göklerde kartal gibiyim nameleriyle bekliyoruz fhgfghg
Ben kartalım bebeğim 😏💫
İkisini de kırdılar 🥲
Kim kırdı de hele biz de kavga çıkaralım
Yok o kavgasını öbür tarafta beklesin şimdilik 😃
En güzeli o
Sağlam neyimiz kaldı diye düşünen ben :)
Aga be 😞
Kalbim iyileşiyor ya kanadım kırık benim.
İkisi de sağlam
Kalbim de kırık yar olmayınca , kanadım da
ikisi de kırık değil
Kanamadım
Kalbim..
İkiside
Ruhum özgür))
Gayette sağlamım
Kalbim kırık
Her bir zerrem
Kanadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?