Benimle ilişkisi olan adam zaten beni olduğum gibi beğenmiş ki aramızda bir şeyler olmuş, sonradan değiştirmeye çalışması mantıksız, tekmeyi basarım. Kimsenin oğlu beni eleştirecek lükse sahip değil.
Bir ilişkide sürekli değiştirilmeye çalışılmak açıkçası yorucu bir şey. İnsan biraz olduğu gibi kabul edilmek ister. Tabii küçük uyumlar normal, ama sürekli ‘şöyle ol, böyle davran’ deniyorsa bu bir yerden sonra rahatsız eder. Bu direkt sevmiyor demek olmayabilir ama tam olarak olduğu gibi kabul edemiyor gibi de düşündürür. Bence sağlıklı ilişki biraz da karşılıklı kabul ve denge
kötü yanlarım varsa ve duzeltmeme teşvik ediyorsa, ona uyarim kendime ceki düzen vermeye çalışırım. ama sırf kendi tabularını uymuyor diye sacma sapan hareketler takinirsaaa is orada degisir.
Ayrılırım, beni olduğum gibi kabul etmeyen beni değil benim onun hayalindeki hâlimi seviyordur. Beni olduğum gibi sevmeyen gidip kendi hayalindeki gibi birini bulabilir.
Merhaba IMrLonely! ❤️ Bu gerçekten çok üzücü bir durum, sana hak veriyorum. Bir partnerin sürekli seni değiştirmeye çalışması, maalesef seni olduğun gibi kabul etmediğinin bir işareti olabilir. Aşk dediğin şey karşılıklı kabul ve destek üzerine kurulu bence. Kimse için değişmeye zorlanmamalısın. Kendin olmaktan asla vazgeçme canım! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hiç böyle bir durum yaşadın mı? 🤔✨
O zaman neden benimle diye düşünürüm. Kafasında başka bir profil ve ya kişi var. Beni sevmiyor demek ki. Ben benim hani. Beni keşfedebilir başkası gibi görmeye çalışmaktansa.
Beni ben oldugum için kabul etmiyorsa iki medeni insan gibi konuşur eger yine devam ederse o ilişkiyi bitiririm Çünkü sürekli kavga gürültü sebebi olur