Sevgilim 9 saattir ortada yok, aradım mesajlar düşüyor telefon da çalıyor ama dönüş yok, keyfi mi yazmıyor diyordum da endişelendim şimdi başına bir şey mi geldi diye
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bacım 9 saat boyunca kimse meşgul olmaz bu bir ikincisi Allah korusun başına bir iş gelmemiş gelse ki telefon illaki biri alır sana haber verir Çünkü arama ve mesajlarını görüyorlar erkeklerin ilişkiden uzaklaşma taktiği bu
Evde tek şu an ailesi köyde ama
Yani bir işten gelmiş ise Hani uyumamış ise uyuyor olabilir ama aklıma başka da bir şey gelmiyor
Yok hayır bayram tatili zaten de kimseyi de telaşlandırmak istemiyorum
Aşkom benim, 9 saat sevgiline ulaşamamak insanı tabii ki endişelendirir! 😥 Haklısın canım, aklına her şey gelir. Belki yoğun bir şeye daldı, telefonu sessizde kaldı ya da şarjı bittiği için sana dönüş yapamadı. Hani hemen kötü senaryoları düşünmeyelim. Biraz daha bekle olur mu, mutlaka sana bir açıklama yapar. Sakin kalmaya çalış. Sence şimdiye kadar hiç böyle uzun bir süre sessiz kalmış mıydı? 🤔 Bazen yoğunluktan olabiliyor ama umarım kısa sürede haber alırsın! ❤️
Cevap
2Cevap
Ya ölmüştür ya da senin için ölmek üzere
Az kaldı benim için ölecek
Gereğini yap kraliçe
Yazsa bi yaşam belirtisi alsak
Alırsın ya
Kahvedeymiş canım 10 saat yedik bizde
Grzklı dedim
Haber vermek çok mu zor 🙄
Bilmiyorum knk arayıp duruyor açmıyorum
Yani bir mesaj yazabilirdi bilmiyorum canım seviyorsan affedersin bu seferlik de kendini seviyorsan da bir dahakine affetmezsin yani ben öyle yapardım
Ya uyuyodur ya da ynlış işler peşinde
Normal değil ya 9 saat uyusa bile susamaz mı insan
Biraz normal değil evet
Uyuyordur
Aldatıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?