Arkadaşlar derdim 7/24 mesajlaşmak değil ama karşı tarafıda merak ettirmenin anlamı yok. Saatlerce ortadan kayboluyor ne yaptığını bilmiyorum bu sefer kafamda kuruyor güven vermiyor. Evdeyken bile saatlerce yazmıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılNe alakası var. Ben de evdeyim ama işlerim var. Duş alıyorum, bulaşık çamaşır makinesini çalıştırıyorum. Yemek yapıyorum, yiyorum. Bilgisayarda işlerim oluyor. Kimse sana her an mesaj atamaz. Sürekli her saniye mesaj bekliyorsan özgüven sorunun vardır ve sorun sende demektir. Böyle yaparsan hep yalnız kalırsın
04 Yorumla
Soran1 yılBen 7/24 mesajlasma beklemiyorum. Kimse ülke yönetecek kadar meşgul değil. Buraya girip herhangi bir insanın sorusunu cevaplayacak kadar bile vaktimiz var. Evdeyim işlerim var yazmak 5 saniyesini bile almaz insanın. Karşındakini saatlerce merak içinde bırakmak, belirsizlikte bırakmak saygısızlıktır. İnsana soru işareti bırakmaktan başka bir sey değildir bu. Devamlı elimizde bu telefonlar en azından hiç bakmasan bile saat başı saate bakarsın
- 1 yıl
Boş yorum. Anlayışsızsın bence net. Ben duş alıyorum diyorum. İşim gücüm yok telefondaki Ayşeye Fatmaya mesaj mı atıcam. Kaliteli insanların hayatları hep meşgul olur. Sen sürekli sana istediğin anda mesaj atacak birini arıyorsan aşırı ilgi gösteren, ağzından salyalar akan, kadınlara tapan abaza, kalitesiz işi gücü olmayan ya da hayatta kendini geliştirmeyen tipte erkekler bul kendine. Ama onu da sen istemezsin. Dolayısıyla kendi içinde çelişen şeyler istiyorsun. Zıplayayım ama yükselmeyeyim, insanlara küfür edeyim ama yine de beni sevsinler tarzında çelişkili şeyler örnek olarak veriyorum yanlış anlamasın yorumumu okuyanlar. Yani benim sana tavsiyem özgüvenini geliştirmen olur. Ve özsaygını tabi ki. Başka ekleyecek bir şeyim yok. İyi günler
Soran1 yılHerkes psikolog kesildi başımıza :) en özgüvenli sizlerseniz. Bir insan sizinle aynı fikirde olmayınca
bayılıyorsunız teşhis koymaya.
Ben de bir teşhis koyayım o halde :) okuduğunu anla önce, buradaki alt metin bu olmadığı için ekstra tekrardan anlatmayacağım anlamayana
Soran1 yılSaatlerce duş almaya devam et:) kolay gelsin arada putinle toplantılara katılmayı da unutma hahahaha
En İyi Cevaplar
Ben yüz yüze insanıyım; insanların %99,999'unun hayatları standart. Ne yalan söyleyeyim kimsenin ne yaptığını merak etmiyorum. Flört amaçlı sorularında da yalandan soruyor, yalandan şaşırmış taklidi yapıyorum. Uranyum zenginleştirecek halı yok. Akşam oldu mu ya film izliyor, öğrenci ise ders çalışmaya çalışıyordur. Film, dizi, roman kahramanları dışında zaten hepimizin hayatı standart. Geçen Mardin'e gezmeye gittim; o vakit yalandan biriyle flörtleşiyorduk. Ne yapıyorsun dedi, Mardin'de sıra gecesindeyim dedi. Vaoww demeye başladı. Bunda şaşıracak ne var anlamış değilim.
00 Yorumla
1 yılbenimde işlerim oluyo ki çoğunlukla çok yoğun oluyorum. ama eğer tanı ak ve konuşmak istersem yazıyorum geçte görsem cevap veririm yani. bu anında olmaz ama 1 ya da 2 saat sonra dönerim ama bi sabah yazıp bir de akşam yaşıyorsa o da sıkıntı. tabi arkadaşlarıyla filan birlikte değilse. yani muhtemelen istemiyordur, lu an dönmesinin nedeni ise diğerinin yol vermesi olabilir ki belli ki yeni birin bulmuş ondan da yzmıyo olabilir. kafanda netleştirmek istiyorsan konuşman lazım. açıkca her şeyi konuş. buluşmamak da zaten bir garip. özlüyosan buluşursun
11 Yorumla
Soran1 yılAynı şehirde değiliz ama uzak değiliz. Bu sebepten kaç kere bitirdim ama hep özlüyorum dedi ve geri döndü. Bir haftadır konusuyorduk barışmıştık ama bir hafta icinde yine aynısını yaptı. Evde olmasına rağmen keyfi yazmadı , rahatsızlığı dile getirdim konuşmadı
Gizli Üye(36-45)1 yıl:) sınırlar sınırlar sınırlar. Böyle insanları hayatınızda tutup g... t kaldırmayın. Böyle adamları hayatınızda tutup g... t kaldırdığınızda adamlar bunu suistimal edip kasten ego tatmini yaşıyorlar merak algısı ile. Size saygısı olmayanı hayatınızda tutmayın. Ben bu bakış açısı ile şükür ilerliyorum.
01 Yorumla
Soran1 yılNe kadar güzel anlattın. Teşekkür ederim 🙏🏼 çok haklısın
Bu saatten sonra hayatımda yeri yok
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ahh canım, seni çok iyi anlıyorum. İnsanın kafasına kurması o kadar normal ki... Hele biriyle flört ederken böyle şeylerde hassas olabiliyoruz. Ama belki de karşı taraf biraz daha özel alanına düşkün biridir ya da mesajlaşma alışkanlığı çok yoğun değildir. Bu konuda açıkça konuşmayı denedin mi? İkinizin de beklentilerini anlaması ilişkinizi daha sağlıklı bir yere taşıyabilir. Çünkü “ben merak ediyorum” demek çok insani bir duygu, önemli olan karşındakini de sıkmadan bunu dengelemek. 🌸 Unutma, iletişim her zaman kurtarıcıdır. 😊
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
16Cevap
1 yılkardeşim madem derdin 7/24 mesajlaşmak değil niye yazmasını bekliyorsun? sen onun yazmasını istiyorsun, derdin de mesajlaşmak. sen öyle sanmasan bile.
02 Yorumla
Soran1 yılNeyin kafasını yaşıyorsun? Okuduğunu mu anlamıyorsun? Burada konu haber vermemek. Saatlerce haber vermeyen biri , nasıl güven duyarsın böyle birine?
- 1 yıl
Neyin haberini versin sana kardeşim? sen anası mısın babası mısın? flörtmüşsünüz zaten. Neyin güveni bu?
1 yılSaatlerce yazmıyorsa bi değerin yoktur aşkından ölsen uzaklaş, seven her şekilde yolunu bulur ulaşmanın.
25 Yorumla
Soran1 yılCanım zaten uzaklasıyorum tekrar özlüyorum deyip yalvarıyor ama yine aynı şeyleri yaşıyoruz. 1 aydır konusmuyorduk nerdeyse bir haftadır konusmaya basladık bak yine aynısını yaptı
- 1 yıl
inanmıyorum de uzaklaş bence inanmazsın diye düşünüyorum böyle yalancılara
Soran1 yılDedim zaten ama cok yalvardı davranışlarını gözlemlicem dedim yine aynı şeyi yaptı. Sabah cevap vermedim o da yazmadı bi dhaa
- 1 yıl
bir kez yaptıgında uzaklaşmanı öneririm kimse senden değerli değil.
Soran1 yılCok haklısın
1 yılErkek langir langir yazmayı genelde çok sevmiyor. Bize göre günde bir kaç kez mesajlaşmak.. bir kaç telefon görüşmesi yeterli oluyor.
19 Yorumla
Soran1 yılGünaydın yazıp haber vermemek zor olmamalı. ya da rahatsız olduğum şeyi söylediğim de bilerek cevap vermemezlik olmamalı. Ayrıca kendisi benden haber alamayınca o da tepki gösteriyor
- 1 yıl
O boyutta ise yalniş giden biseyler var. Onun yaşı nedir acaba?
- 1 yıl
Ve calisiyor mu?
Soran1 yıl32
- 1 yıl
Anladım. Reel iletişim ve sicaklik.. bulustuguniZdaki enerjisi nasıl?
Soran1 yılÇalışıyor evet ama biz bu konulardan cok bitirdik iletişimi. En son 3 haftadır konusmuyorduk kendisi geldi bir hafta önce ısrar etti cok bir şans daha verdim. Ama bir hafta içinde beni yine aynı noktaya getirdi
- 1 yıl
Ne kadar oldu ilişkiye başlayalı? Ne sıklıkla reel buluşma olabiliyor?
Soran1 yılBunların önemi yok
- 1 yıl
Onun.. ilişki ocindeki davranış biçimlerini bir sonuca baflayabilmemiz için önemli.. ama siz bilirsiniz.. bir ilişki uzmanına gittiginiz takitirde sonuca varmak için sizden bu bilgileri isteyecek. Bunların önemi yok mu diyeceksiniz? En önemi olan durumlari değerlendirmeyi gözünüzden kaçırmayı tavsiye ediyorum.
İnternet & Teknoloji konusunda 493 cevap paylaştı. Bir kişi boş vakitlerin de illaki mesajlaşcak ama bir kişi birine tüm gününü ayıramaz ki herkesin kendine göre işi oluyor gün içinde
02 Yorumla
Soran1 yılDerdim 7/24 mesajlaşmak değil. Ama bir insan en azından haber verebilir işim var vs diye. Saatlerce ortadan kaybolmak insana soru işareti bırakmaktan başka bir sey değildir
- İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı.
1 yılNormal. Yazmak istemiyorumsa demek ki ilgimi çekmiyor sjhsjssjs yoksa ben yazmadan duramam. Tatlı tatlı hayatından bıktıran bir tipim sülük gibi yapışırım hayatısına görür günüsünü puahqhhsshs
00 Yorumla
1 yılinsanın işi olabilir ama haber verebilir çok zor bir şey değil.
23 Yorumla
Soran1 yılTabi ki öyle pazar günü evde yatarken yazmamak ne demek aşırı saçma
- 1 yıl
Ooo onun yedekleri vardır ya da kendinden seni soğutmak için yapıyordur baksın işine
Soran1 yılSoğutmak istese niye geri dönsün ama bence net yedeği var o doğru
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal değil. Herkes istediği kişiye gayet de müsait. Yazmıyorsa yazmak istemiyordur. Bu kadar basit
22 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısınn
Cevap sahibi1 yılSil gitsin ya onu bekleyerek enerjini mi tüketiceksin. Adam akıllı kıymet veren birisi çıkar mutlaka karşına
1 yılNormal degil tabiki
Sadece sürekli nerdesin yok niye yazmıyon diyede darlamak mantıklı degil
08 Yorumla
Soran1 yılDarlamıyorum. Ben saatlerce yazmadığım da o sorun yapiyor ama kendisi aynı şeyi yapiyor. Saatlerce ortadan kaybolunca ben ne düşünürm?
- 1 yıl
O zaman çek bırak Yani sen mesajı at ilgiyi kes ilgilenme O sana yazınca yap gerekeni
Soran1 yılAynı konudan defalarca bitirdik. Konuşmaya çalıştığımda kaçıyor. Bir ay ayrı kaldık yine. Bir hafta önce yalvardı barışmak için, bir hafta içinde yine aynısını yaptı. Bıktım yani madem yapacaksın aynısını ne diye tekrar geliyorsun
- 1 yıl
Bırak ondan bi cacık olmaz
Soran1 yılSaldım zaten
- 1 yıl
Senin için bi msjı cok göreni sen niye bi yerini kaldırıp egosunu kaldırasın ki
Soran1 yılBen bu saatten sonra yüzüne bile tükürmem ama anlamadığım şey madem aynısını yapacaksın niye gelir yalvarıyorsun? Dengesiz
- 1 yıl
O konuşcak biri sevgilim olsun boş kalmıyım kafası
1 yılZaman ayırdığı başkaları vardır demek ki bence umursamaz davranmak en doğrusu
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
1 yılBirbirini tanımak alışma sürecinde tezat bir durum aksine sık konuşmak gereken bir evre
03 Yorumla
Soran1 yılYa tanıma evresini geçtim bir insanin gün boyunca ses çıkarmaması normal değil. Telefonlar hep elimizde. Yazmamak keyfi bir durum
- 1 yıl
Yeteri kadar ilgi duymuyordur çokta umut yükleme
Soran1 yılAynen öyle tüm mesele bu zaten. Ayrılıyorum geri geliyor yine aynı şeyleri yapiyor
1 yılBence normal değil olmaması gereken bir davranış iyi düşün derim...
02 Yorumla
Soran1 yılVerdim zaten yolu
- 1 yıl
Hayırlısı olsun
1 yılYani siz yazdığınızda Çok uzun zaman cevap vermiyorsa burada bir sıkıntı var demek
00 Yorumla
1 yılNormal değil bence bende güvenmem sanaldan da olsa insan bir şeyleri hissettiriyor
00 Yorumla
1 yılBiz erkekler böyleyiz evlat. alış. daha neler gelcek başına
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 929 cevap paylaştı.
1 yılİmkanı olmasına rağmen sana saatlerce yazmıyor ise yazdığı başkaları vardır..
01 Yorumla
Soran1 yılNettt
Gizli Üye(18-24)1 yılSözde sevgilim günlerdir konuşmuyorum hdjdjdjdjd
02 Yorumla
Soran1 yılAyrılsana öyle şey mi olur
Cevap sahibi1 yılValla bişiler karıştırdığına da eminim😅
Sanaldan olmuyor ya yapılmıyor ilişki filan pes ettim artık benn
1 yılBazen insanlar evde bile olsa yogun olabilirler ya da "Me time" olabilir o yuzden biraz salmak lazim ta ki boyle 3-4 saat cevap vermezse
18 Yorumla
Soran1 yılKastım o zaten , saatlerce yazmamak. Derdim devamlı konuşmak değil ama gün boyu hiç yazmamak normal değil. Ne yaptığı kimle olduğu belli değil. Ne düşünürüm böyle bir durumda
- 1 yıl
aynisini yap, umursama, o yazınca 7-8 saat beklet kendi hayatına bak o an gez toz. Akli başına gelsin
Soran1 yılİnan onu da denedim ve yaptım, ben yapınca günlerce kavga ettik , anlamıyor bundan da anlamıyor. Defalarca yaşadık ve sebepten dolayı bitirdik. Bir ay ayrı kaldık, bir hafta önce gelip tekrar olmayacak diyip aynısını yaptı bir haftada
- 1 yıl
Hayatim demek ki karakteri bu, ya da iliskiden anlayisi bu... Iliskiden beklentileriniz farklı ikinizi de bu yoruyor ama en cok da seni. Mesela bazıları onceden haber verir bir yere giderken bazıları donduğunde, neler yaptigini, gunun nasil geçtiğini anlatır. Yani dusun degerse devam et degmezse bu kadar kafani yorduğuna degmezzzz
- 1 yıl
benim sevgilim de yurtduisinda o yuzden uzak iliski bilirim
Soran1 yılEvet cok haklısın , bak onun yaptığının aynısını söyledin. 6 saat ortadan kayboluyor, merakta bırakıyor 6 saat sonra yazıp şunu yaptım diyor madem önceden haber versene. Benim ne istediğim belli net olarak anlattım karşılamayacağını biliyorsa o niye yazıp barısmaya ikna etmeye calisti , yordu beni
- 1 yıl
net çizgini canim benim koy değişmiyorsun beni yoruyorsun de... Sürekli yazar bunu yapmadın yine sunu yapmadın diye üstüne gitme bence. kac kere denemişsin
Soran1 yılBen gitmiyorum zaten. Yaptığında artık direkt bitiyorum ama ben yaptığımda o benim üstüme cok kolay bir sekilde geliyor ben niye gitmeyim ki diyorım
1 yılbenim bi dostum var full evde adama mesaj atiyorsun 10 saaat sonra donuyor mk bizim elimizde iş olsa bile mesaja aninda donuyoruz karşi tarafin havalanmış işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKonu açmak gerek karşılıklı ve güzel sözler ve her şey ve ve bolca aşk
00 Yorumla
1 yılEvli olabilir nişanlısı olabilir sevgilisi olabilir siz bilmem kaçıncı kadın olabilirsiniz
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 641 cevap paylaştı. Değil soğuyorum konuşmadığım insandan
01 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle bir de bu hareketler ekstra soğutuyor
1 yılNormal başka şeylerle ilgileniyordur
01 Yorumla
Soran1 yılNeresi normal. İnsan sabah uyandığında telefonuna nasıl saatlerce bakmaz
işi var belki veya uyuyor
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 366 cevap paylaştı. Bazen insanın yazmayası geliyor
00 Yorumla
1 yılKesinlikle normal değil..
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 613 cevap paylaştı.
1 yılFlört olunca fazlasını bekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOna sor benve
06 Yorumla
Soran1 yılSoruyorum da konuşamıyoruz
Cevap sahibi1 yılO zmaan sende ara ver bir sire yazma
Soran1 yılBiz hep aynı döngüyü yaşıyoruz yazmamak da artık çözüm olmmuyor
Cevap sahibi1 yılO zaman ayrıl
Soran1 yılVerdim zaten yolu
Cevap sahibi1 yılİyi yapmışsın böyle insanlara tahammül etmeyeveksin
Haklısın tek kelime.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu adam evli mi? 32 yaşında demişsin.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBelki evlidir seni kandırıyordur. Evli erkekler telefona çol bakmaz.
1 yılAdı üstünde flört , başkasını bul geç
02 Yorumla
Soran1 yılBen öyle daldan dala atlayamıyorum
- 1 yıl
Flört bu duygusal bağ yok
İnternet & Teknoloji konusunda 540 cevap paylaştı. Anormal
01 Yorumla
Soran1 yılBence de bacım
İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal
00 YorumlaDeğildir.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı.
1 yılDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılboş ver hicbir sey yazma sende baska flört bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaz ben çık seviyom
00 Yorumla
1 yılNormal
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı