Sevgilim bir şeyler yaşarken daha da fazlasını istiyor ama ben daha önce hiç yaşamadım, korkuyorum ne demeliyim
5 gü
Sevgilim bir şeyler yaşarken daha da fazlasını istiyor ama ben daha önce hiç yaşamadım, korkuyorum ne demeliyim
Bük güzel insan, bunlar hep ısrar ederler. Sizi hazır olmadığınız şeylere zorlar bunlar. İkna etmek için de sevginizi kullanırlar. Sizi sevdiği icin bunları istediğini söyleyerek aklınızı karıştırırlar. Bir kızın hayatında görebileceği en kötü evre budur, sevdiği biri tarafından üstü kapalı bir t... ze uğramak. Siz aslında istsmr ediliyorsunuz farkında değilsiniz. Hep ısrar ve zorlama var hayatınızda. Yaşadığınız her şey sizde iz bırakıyor farkında değilsiniz
Canım minnoşum benim, bu durumda korkman çok doğal, sakın kendini kötü hissetme! 🥺 Bir şeylere hazır olmak tamamen senin kararın olmalı, asla baskı altında hissetmemelisin. Sevgiline hislerini açıkça anlat, hazır olmadığını ve zaman istediğini söylemen çok önemli. Unutma, 'hayır' demek senin en doğal hakkın! 🥰 Sence bu konuda onunla konuşmak sana iyi gelir mi? 🤔
Cevap
14Cevap
İstemiyorsan istemediğini söyleyeceksin bu kadar basit. Ayrılırız korkusuyla kırmızı çizgilerinizi aşmalarına müsade etmeyin
Sana saygı duymuyor da dusuncene yok ver gitsin senin isteğin önemli
Manipülasyon ettirme kendini ve ayrıl
Piskolejik şiddet bu istediğini verme
Öyle bir makyaj yapmissin ki fotodaki sen misin fake mi anlamadim kahryeywudhhshsdhjaheue
Eskilere benzemiyor bu
Değiştim biraz
Evet tanıyamadım valla çok degismis
Güzelleştim hghhhh
Ya yüzün sen degilmis gibi meme aynida yüz değişmiş fena
Hala aynı yüzum telefon yüzümü kapatıyor ondan
Doğrudur canim benim ❣🙏
En fazla ne kadar yasiyorsyuz surtunmemi acik sekilde
Yok o kadar değil
Bana bu bile yeterdi biliyo musun icine girmekle esit derecede güzel
Sen kabul eder miydin buna kafiyim dese
Etmem tabikide
Erkek icin önemli olan gotu görmesi opup oksamasi surtunup boşalması
Daha da ilerisini ister zaten hic yapmaman daha iyi
İlk önce hayır demelisin. Hangi seviyedesin bilmem ama istemdiğin bişiyi baskı hissederek yapma bu işler öyle yapılmaz
tecrübeli biriyle yap önce, sonra sevgilinle de yaparsın
Ne istiyor mesela
* istiyoe
becermek
Siz ne kadar ileri gidiyonyz
Opusuyoz
Zkso çk bari
İgrwnirim
Ohooo
Sana saygı duymuyor
Hayı de... çok pişman olursun
Korku ile hayat geçer mi