4-5 aydır beraberiz, dokunmayı bırak öpmesine bile izin vermedim sonradan pişman olmamak için. dün gece geldi evime beraber film izledik eli rahat durmuyordu bana dokunuyordu sürekli, ben çok rahatsız oldum uzaklaşmak istedim ama izin vermiyordu, neyse iste bi sekilde bi bahane bulup evinden ciktim. bana dokunmasini istemiyorum bu gune kadar sadece yanagimdan opmesine ve sarilmasina izin veriyordum baska bir sey olamaz zaten evlenmeden kimseyle bir sey yasamak istemiyorum. simdi bir daha ki bulusmada yine bana dokunmaya kalkabilir mi? bir yere sikayet etmeli miyim sizce ne yapmaliyim?
1 ay
Sevgilim beni zorluyor?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
En dogrusu
Ona Kalırsa Öpmesi Sarılması Bile Haram Günaha Giriyorsun Ama Birdaha ki Buluşma Senin İçin Daha Kötü Olur
ne günahı ya sadece yanağımdan öpmesine izin veriyordum baska bir sey yok
G. erizekali Bir Erkeğin Kadına Kadının Erkeğe Dokunması Haramdır M. l Cahil Araştırın İşiniz Gücünüz Aşk Meşk
haramla falan ugrasamam simdi evlenmeden sevgilisinin altina yatanlarin yaninda melek kalirim
Orası da Doğru Lan
good morning
Öpmesine bile izin vermedim ne lan siz kanka mısınız mk
yasin kadar aklin olsaymis keske
Millet sevgili ayağına birbirini seviyor sevgililik ne ya yabancı bir erkek ile yabancı bir kadın bir arada oldumu üçüncüleri şeytandır buyuruluyor hadisi şerifte
Neden yabancı bir erkekle birliktesin neden evlenip nikah yoluyla ilişki yaşamıyorsun neden flört sevgili diye bir erkekle takılıyorsun ondan sonra dokundu öptü darp etti öldürdü haberleri çıkıyor uzak durun Allahin emirlerine uysaniz rahat edersiniz
Hadis'i örnek gösterip allahın emirlerine uyun ile cümleyi bitirmişsin, ne alaka mk 😃 Hadisler allahın emirleri mi
ne alaka
Hadisler allahın emirleri mi yani millet neden hadislere göre hayat sürsün, hadisler ne üç beş din adamının uydurduğu şeyler
@pıhhml hadis i inkar eden bir sapık daha ulan hadis olmazsa sen Allahı nadil taniyacaktin
Kuran gayet yeterli oluyor, hadisler ne alaka neye göre doğruluğu belli adamın biri laf uydurmuş hadis diye inanıyorsunuz
@pıhhml kur anı kim getirdi taa 1500 sene öncesinden bugüne kadar onu bir anlat bakalım
Tartışılır ama inanç gereği inanmak zorundayım fakat hadislere inanmasam da hiçbir önemi yok
@pıhhml yav bir s*ktir* git tartışılırmış bir bok bilmiyon kafana göre konusuyon git oku biraz
Okuyup anladığım için zaten hadislerin benim için bir önemi ve değeri yok mk
Zorluyorsa ayrıl zorla güzellik olmaz niyeti farklı
Ne şikayeti ya ruh hastası mısın? Dokunmasını istemiyorsan şöyle, anlamıyorsa ayrıl.
ruh hastasi ne alaka ya bir sey yapmadim zaten sadece soruyorum
Sonra evlenincede mutsuz oluyorsunuz birbirinizi aldatiyorsunuz boşaniyorsunuz cünkü cinsel uyumsuzluk yok neyse cahile birsey anlatilmaz
ben evlenmek istiyoruz diye bir sey soyledim mi? sadece istemedigim halde bana dokunmaya calisti iste bir daha yapar mi yapmaz mi onu merak ediyorum da size danisiyorum. bir sey soranda kabahat zaten anca tersleyin kafanizda beyin yerine ne tasiyorsunuz merak ediyorum
Mutlu sonla rahatlamadiktan sonra rahat bırakmaz
Ayrıl o zaman zorlamı 🙄