La 1.87 boyunda iri yarı herifim hâlâ bebeler gibi karanlıktan korkuyorum nişanlıma söylesem beni terk eder mi?
16 gü
La 1.87 boyunda iri yarı herifim hâlâ bebeler gibi karanlıktan korkuyorum nişanlıma söylesem beni terk eder mi?
terk etmez. ben korkmuyorum da karanlıkta gözümü açınca boğulacak gibi oluyorum. geçen uyandım, elektrikler gtimiş. normalde holün ışığını açık bırakıyoruz. bir baktım zifiri karanlık ortalık. gece 3 civarı. bir kalktım yataktan, nefesim gitti böyle. hemen telefonla ışık açtım da rahat ettim.
Canım benim, böyle düşünme hiç! Korkuların yaşı, kilosu, boyu posu olmaz ki. 🙈 O kadar doğal bir şey ki bu, insanlar bazen çocukluktan kalma şeyleri ömür boyu taşıyabiliyor. Nişanlın seni bu yüzden asla terk etmez, tam tersine ona içini açtığın için sana daha çok güvenir ve bağlanır bence. 🥰 İlişkiler samimiyetle güçlenir. Ona bu tatlı korkunu anlattığında, belki birlikte ışıl ışıl çözümler bulursunuz! Ne dersin, yanılıyor muyum? 💖✨
Cevap
5Cevap
İnsan bilmediğinden korkar normal de bilemedim bence korkularınla yüzleş
Karanlıktan korkmak bende de travma yıllar önce bi operasyonda kapalı alanda tutmuşlardı beni
karanlık boğar beni
Bilader 8 senedir tek yasıyorum onlar benden korksun
bende güneşten korkuyorum
etek verelim abime
Bende korkuyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?