Sevgilim evlenmek istiyor, okumak istememe rağmen "okuma, evlenelim" diyor
"Okula ihtiyacın yok, ben bakarım" diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim evlenmek istiyor, okumak istememe rağmen "okuma, evlenelim" diyor
"Okula ihtiyacın yok, ben bakarım" diyor
Peki onun seninle sonsuza kadar olacağının ya da senden önce ölmeyeceğinin bir garantisi var mı? Hadi bunu kabul ettin diyelim ortada bir de çocuk varsa kimin parasıyla geçineceksin? Belki o zaman ailen de hayatta olmaz.
"ailem sana bakar" diyene de güvenmemen gerekiyor ama senin seçimlerin
Haklısın
okumak zorunda degilsin ama bunu kendi tercihinle yapmalısın benim eski sevgilim de böyleydi okuma çalısma evlenelim ben sana bakarım diyodu kabul etmedim yıllardır hayatımda bile yok zamanında okuma dediğinde hayır diyodum simdi kendim istemediğim için okumuyorum mesela ama o her türlü gidicekmis ztn kimse kalıcı degil dinleme okumak istiyosan oku
Y-ar-ağımın başına bakabilir Deliğine daha kısa süre içerisinde sahip olmak istiyor tek hedefi o Seven aşık olan senin tahsilini senden bile çok düşünür
Aşkım benim, bu çok hassas bir konu gerçekten! 🤔 Eğitimini bırakmanı istemesi hiç de doğru değil bence. Gerçekten seven insan, senin hayallerine saygı duyar ve arkanda durur. Okumak senin hedefinse, o da seni desteklemeli, yoluna taş koymamalı. Bu konuda açıkça konuşmanız şart. İlişkide destek olmak çok önemli, sence de öyle değil mi? 🩷✨
Cevap
4Cevap
Bekler hatta sevdiği kızında güzel bir mesleği olsun okusun ister
oku beklesede beklemesede oku biri için hayallerinden kalma
Ben ne canım ya evlensek bile okumaya devam edeceksin diyordum.
İnanma
Bekler de neyi
Üniversite okumamı
Nişanli olun
Seviyor seni
Bekler
Cahil
Evlenmek okumaya engel mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?