Seviyorsunuz bir sorundan dolayı ayrıldınız kız size aramaması söyledi sinirle
Mücadele edilmez mi ya ? hemen vazgeçiyorsa sevmiyor demek mi olur ?
Mücadele edilmez mi ya ? hemen vazgeçiyorsa sevmiyor demek mi olur ?
aynısını yasadım hiç aramadım arama diyen oydu arasaydım neden aradın vss diye aradığıma pişman ediyordu ama sonra da kendisi arıyordu .. gerçekten bunu samimi olarak yazıyorum ona öyle birsey söylediysen ve o aramıyorsa sen ara yanlıs yaptığını pisman oluğunu kabul et ve bunu onada söyle emin ol içinde birseyler varsa sana karsı hersiy daha iyi ve güzel olacaktır
Günaydınlar;
Seven insan tattışmada sesssız kalır kı,karşisindakını uzmemek için.Tartışma kaçınılmaz ıse sonrasında pişmanlıgını belırtmelı,gönlunu almalı sultanının.
Aşkım derken gözlerının içi gulup,onu çok sevdıgını ayrı kalmalarında ,daha da ıyı anladım demelı,
demiyorsa bır problem var demektır.Kaldı ki şimdi boyle yapan ilişkılerınız cıddı boyut alınca kimbilir ne dengesizlıkler yapar...Hiç kendinizi kasmayın,inanıyorum ki aradıgınız mutlulugu bulacakısınızdır...Herseyın hayırlısı..Hayat bır şekilde akıp gıtmekte...
Sorunuz 5* aldı benden
Cevap
9Cevap
Gururda Var Unutma Adama Arama Demissin Sevse Bile Gururu Kaldıramamıstır Soledigin Sözü...Hemen Sevmiyor Hissine KapıLma O Aramıyorsa Sen Dene Aramayi...
Hem beni arama deyip hemde neden aramıyor diye şikayet eden çelişkili bir millettiz..Sen kararını bir ver de arasın mı aramasın mı sonra o eyleme geçer...
Seven erkek arar sevgide gurur olmaz. Seven her şeyini feda eder sevgilinin bir katre göz yaşına. Tabii günümüzde böyle seven varsa.
ayrıldığım kişiye neden gerş döneyimki o kadar gurursuz diilim
seven erkek gururlu olur. arama demişsin adama, neden arasın ki? senin arayıp özür dilemen gerekir. aferin adama.
Bu erkekler boyle bir lafa hemen vazgecerleeer canm. Kizlar okdr affediyo,fedakarlik ediyooor, her hatalarini yiyiip yutuyolar ama onlr bir laflaaa vazgecerler,gururr yaprlar..
aynı durum şuan bendede var kızı sevdiğim için rahatsız etmek istemiyorum.benimle mutlu olsaydı şuan sevgilim olurdu zaten. :(
seven erkek arar sorar yanında olmak görmek için can atar
Gurur yaptıysa hayatta aramaz.
Aranmaz mı? B.ku bile çıkarılır :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?